2777
2789
عنوان

کم اشتهایی و چاقی 🥴🥴

123 بازدید | 10 پست

چند ماهی هس به خاطر کسالتهایی که پیش اومده خیلی کم اشتهام،تقریبا یه وعده در روز غذا میخورم.اونم ظهر.

اما شاید یکی دو روز در ماه هم اشتهام زیاد میشه و افت انرژی دارم.صبح تا شب باید بخورم.تو اون یکی دو روز سریع چاق میشم،قشنگ شکمم میاد جلو،اما بقیه روزا که گشنگی میکشم هیچی،انگار نه انگار....

کلافه شدم.یدست هم چاق نمیشم که،فقط شکم و پهلو

از ورزش و رژیم و فستینگ و کالری شمار و چربی سوز و .... خسته شدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار بیشتر زندگی نمیکنی راحت باش

اضافه وزن اذیتم می کنه.هم اینکه قبل ازدواج ۴۵ کیلو بودم و فیت،الان خیلی ناراحتم اینجوری.خودم اذیت میشم.چون همین افتادگی شکم باعث کمردرد شدید شده و زندگیم مختله.ورزشم نمیتونم برم دیگه،روحیمو خراب کرده

آزمایش دادم،ندارم

هورمون های دیگه ت چی؟ تنظیمن؟ پریودت مرتبه؟

ورزش میکنی؟ افسردگی و بی‌خوابی نداری؟

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
تروئید کم کار نداری؟ برو حتما آزمایش بده و اینکه خودت رعایت کن نیاز ب رژیم نیست 

نه ندارم.سالم خوری می کنم.اما چند نوع مشکل دارم محدودیت غذاییم زیاده.دیگه یوقتایی انقد تکراری میشه میزنم به بیخیالی همه چی می خورم🥺

هورمون های دیگه ت چی؟ تنظیمن؟ پریودت مرتبه؟ ورزش میکنی؟ افسردگی و بی‌خوابی نداری؟

همه مواردو دارم.یه ساله به حدی کمر و گردن و زانوهام درد میکنه نمیتونم ورزش کنم دیگه.قبلش همیشه ورزشو دنس می کردم خونه.روحیم بهتر بود بازم.اما افسردگیم بیشتر شده.انقد که حتا حوصله دکتر و دارو و مشاوره رو هم دوس ندارم برم دیگه 

نه ندارم.سالم خوری می کنم.اما چند نوع مشکل دارم محدودیت غذاییم زیاده.دیگه یوقتایی انقد تکراری میشه م ...

جدیدا آزمایش دادی؟

من گوجه زیاد میخوردم و برام مثل سم‌های

الان هفته‌ای یبار میتونم خالی بخورم

توی غذا مشکلی نداره ولی خالی برام ضرر داره

خیلی سخته ولی جلوی خودم رو میگیرم

جدیدا آزمایش دادی؟ من گوجه زیاد میخوردم و برام مثل سم‌های الان هفته‌ای یبار میتونم خالی بخورم توی ...

حدود هفت هشت ماه پیش آزمایش دادم.کمدکاری و پرکاری ندارم،قند و چربی ندارم.کبدم گرید یک هس ولی