گل کلم - خیار - هویج - سیر- فلفل - سبزی شور-کرفس اینارو به اندازه دلخواه خرد کنید و بشورید بزارید شب تا صبح روی پارچه تا خشک بشه فقط روی هم تلنبار نکنید رو پارچه پخش کنید. به ازای هر 2 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری سرپر نمک نیاز دارید . هر چقدر موادتون زیاد بود مقدار آب و نمک بیشتر میشه . مثلا من برای دو تا گل کلم بزرگ و 1 کیلو خیار و 1 کیلو هویج 40 تا لیوان آب ریختم و 20 تا قاشق نمک و گذاشتم بجوشه وقتی جوشید بزارید 10 دقیقه قل بزنه بعد سرکه رو بریزید و خاموش کنید ( به ازای هر 4 لیوان آب 1.2 لیوان سرکه نیازه) و شب این کارو بکنید تا صبح سرد بشه . حالا دبه ها رو آماده کنید تمیز باشه و خشک . یکم سبزی شور میریزید بعد از مواد تون و یه حبه سیر و یه دونه فلفل بزارید و دوباره یکم از سبزی و دوباره از موادتون تا دبه پربشه روی مواد یکم سبزی و یه فلفل بزارید ( تو یه دبه ماست دو تا سیر و دو تا فلفل کافیه اگه میخواید تند بشه روی فلفل یه چاک بدید . ) حالا آب نمک سرد شده رو روش بریزید و یه نایلون روش بکشید و بزارید جای خنک تا یکم جا بیفته هر وقت خواستید درشو باز کنید بخورید . نوش جــــــــــــــان