2777
2789
گل کلم - خیار - هویج - سیر- فلفل - سبزی شور-کرفس اینارو به اندازه دلخواه خرد کنید و بشورید بزارید شب تا صبح روی پارچه تا خشک بشه فقط روی هم تلنبار نکنید رو پارچه پخش کنید. به ازای هر 2 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری سرپر نمک نیاز دارید . هر چقدر موادتون زیاد بود مقدار آب و نمک بیشتر میشه . مثلا من برای دو تا گل کلم بزرگ و 1 کیلو خیار و 1 کیلو هویج 40 تا لیوان آب ریختم و 20 تا قاشق نمک و گذاشتم بجوشه وقتی جوشید بزارید 10 دقیقه قل بزنه بعد سرکه رو بریزید و خاموش کنید ( به ازای هر 4 لیوان آب 1.2 لیوان سرکه نیازه) و شب این کارو بکنید تا صبح سرد بشه . حالا دبه ها رو آماده کنید تمیز باشه و خشک . یکم سبزی شور میریزید بعد از مواد تون و یه حبه سیر و یه دونه فلفل بزارید و دوباره یکم از سبزی و دوباره از موادتون تا دبه پربشه روی مواد یکم سبزی و یه فلفل بزارید ( تو یه دبه ماست دو تا سیر و دو تا فلفل کافیه اگه میخواید تند بشه روی فلفل یه چاک بدید . ) حالا آب نمک سرد شده رو روش بریزید و یه نایلون روش بکشید و بزارید جای خنک تا یکم جا بیفته هر وقت خواستید درشو باز کنید بخورید . نوش جــــــــــــــان
-فقط سعی کنید اگه کم میخورید کم درست کنید چون یکم جاش گرم بشه کپک میزنه مثلا بعد از یه ماه. - اگه مقدارش کمه تو یخچال نگدارید اینجوری خیالتون راحته کپک نمی زنه. - وقتی درشو باز کردید که استفاده کنید سبیزی هاشو اگه خواستید دور بریزید تا نگندد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون.لطفا تاپیکو نترکونید تا بعدا بشه ازش استفاده کرد.
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍