2777
2789
عنوان

با اثرات والدین سمی چه کنیم

138 بازدید | 13 پست

الانم که الانه ازدواج کردم اثرش تو زندگیم هست کمبود محبت دارم انتقاد پذیر نیستم از بس که سرکوبم کردن محبت نکردن گیر بیخود دادن ، شانس اوردم شوهرم خوبه

ولی میترسم افسرده بشم همش یاد اون وقتا میفتم حالم بد میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیا اینجورین ...خداروشکر شوهرت خوبه اون میتونه حالتو خوب کنه به مرور اگم فک میکنی خیلی جدیه مشکلت برو مشاور و اینا

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
پدر مادر جاریم همش ازش تعریف می کنن حتی غذارو سوزونده بود باز میگفتن خیلی خوب شده اگه واسه من بود هم ...

آدم حسودی نیستم ذاتا ، ولی مقایسه که می کنم میبینم چفد تباه شدم حسودیم میشه ازش بدم میاد

دقیقا زندگی منو گفتی منکه تصمیم گرفتم با مادرم کمتر ارتباط بگیرم.حتی تلفنشم یکی درمیون جواب میدم اینجوری آرامشمو حفظ کردم خداروشکر شوهرم خوبه همه گذشته رو واسم جبران کرده هم پدرمه هم مادرم هم خواهرمه هم برادرم هم رفیقم

دقیقا زندگی منو گفتی منکه تصمیم گرفتم با مادرم کمتر ارتباط بگیرم.حتی تلفنشم یکی درمیون جواب میدم این ...

آره منم فعلا شوهرم خوبه حتی لسترس اینو میکشم که نکنه اونم به مرور از من زده بشه چون خیلی روحیه حساس و افسرده ای دارم

این رو خطاب رو پدر و مادرهایی که این پست رو میبینن میگم:  دیروز یه توییت از خانمی که تو بچگی مورد آزار مادرش قرار گرفته بود رو با کوت ها و منشن هاش خوندم ، خلاصه ش میشه اینکه بچه ها نه فراموش میکنن و نه میبخشن! مراقب رفتار خودتون باشید. 

متاسفانه آسیب های کودکی هرگز درمان نمیشه، با مشاوره یا حتی مصرف دارو فقط میشه کنترلش کرد و تا حدودی باهاش کنار اومد

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
این رو خطاب رو پدر و مادرهایی که این پست رو میبینن میگم:  دیروز یه توییت از خانمی که تو بچگی مو ...

واقعا هم همینه ، الان بهش میگم میخوام فلان چیزو بپزم میگه نه نه غذای تو خوب نمیشه ولش کن

واقعا هم همینه ، الان بهش میگم میخوام فلان چیزو بپزم میگه نه نه غذای تو خوب نمیشه ولش کن

سعی کن رابطه ت رو باهاشون کم کنی که کمتر اذیت بشی

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد