2777
2789

چقدر بدبختن زنها

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودمون شروع میشه

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

چون این باور جا افتاده که مرد عرضه نگهداری خودشو نداره زنش باید جمعش کنه اگه خطایی کرد حتما زنش براش کم گذاشت تاازه بدترش اینه زن خیانت کنه دلیلش خراب بودن خودش بود نه کم کاری شوهر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ربطی به خیانت نداره شما اگه هر حادثه‌ای برات پیش بیاد و دیگران متوجه بشن تو رو قضاوت می‌کنن و ۹۰ درصد تقصیر هم گردن خودت میندازن بی‌احتیاط بود نابلد بود باید این کارو می‌کردو...

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

گوه خورده هر کی زن رو مقصر میدونه، 😡مرد نتونسته تنبونشو جمع کنه ،به زن چه ،نمیخواد طلاقشو بده ،مهریه اش و نفقه و تمام حق و حقوق رو بده ،گم شه بره دنبال ان بازیش

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

آره همه میگن زنه بد بوده ک این مرد خیانت کرده حق داشته و فلان 

هه 

داشتیم زن مث پروانه دور شوهرش میگشته خیلییی خوب و مهربون بوده اما مرده یکسره با این دختر و اون دختر بوده 

حرومزادگی میباریده ازش 

وقتی زنه جدا شده همه گفتن مرده حق داشته و فلان

کمیگن مرده هیز بوده هول بوده خودش نتونسته زندگیشو مدیریت کنه

نمیگن یه زن دیگه از خدا بی خبر شیطان صفت وارد زندگیشون شده 

نمیگن زن بدبخت هنه کار برا شوهرش کرد

همه کاسه کوزه ها سر زن بدبخت شکسته میشه