2777
2789
عنوان

مامان بزرگ و بابا بزرگم ارث بچه هاشونُ مشخص کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 39 پست

ته نامردیه حق ادمو اینجوری میخورن اون بچته این بچت نیس؟؟؟ خدا لعنت کنه اینجور ادمارو

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
عمو  و عمه ها منم طلاها و خونه و همه چیز مامانبزرگمو بین خودشون و بچه هاشون تقسیم کردن چیزی به ...

عموی خود من ارثُ به هیچکس نداد تازه کربلا رفته مکه رفته نمازش این ور اونور نمیشه هرسال تاسوعا هم نذری میده😂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ناراحتی داره چرا ادم باید فرق بین بچه هاش بزاره پدر من همه چیزو داد به پسراش باورت میشه ما دختر ...

دقیقا مادر و پدر من همیشه کمک دست مادر بزرگ مادریم هستن پدرم بی چشم داشت کمک میکنه 

احترام به پدرم نمیزارن توی بعضی مسائل که هیچ سر ارثیه هم اینکارُ میکنن 

هربارم میگم به پدرم چرا کمک میکنید اینا قدر نمیدونن میگه برای خدا کمک میکنم

داییم به مامان بزرگم گفته  مامان بزرگم گفته مال خودمه میخواید راضی باشید یا نه

خب بگید برا چی مارو کشوندی اینجا فک میکنه مکش قبوله؟؟حجش قبوله

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
خب بگید برا چی مارو کشوندی اینجا فک میکنه مکش قبوله؟؟حجش قبوله

مامانم میگه حرفاشون با دوتا خاله هام هماهنگ کرده بودن 

فقط اومده بود به بقیه بچه هاش تفهیم کنه بیشتر و بگه بااااید حلال کنید 

بقیه بچه ها هم سکوت کرده بودن چی بگن ؟ وقتی اخلاق مادرشونُ میشناسن💔🚶🏻‍♀️

مامانم میگه حرفاشون با دوتا خاله هام هماهنگ کرده بودن  فقط اومده بود به بقیه بچه هاش تفهیم کنه ...

اگه واقعا حقش خیلی ضایع شده زنگ بزنه بگه من اموالتونو ننیخوام حلالم نمیکنم اگه قبوله برید مکتونو 

ولی اگه در بقیه مواقع خوب بودن الان پول و اموال ارزش نداره که دلشونو بشکنه 

ولی پدر بزرگ من خیلی ظالمه بدم میاد ازش مارو اصلا نمیشناسه بخدا بقران مارو میبینه یه کلمه باهامون حرف نمیزنه نوه های پسریش جونشن 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
اگه واقعا حقش خیلی ضایع شده زنگ بزنه بگه من اموالتونو ننیخوام حلالم نمیکنم اگه قبوله برید مکتونو&nbs ...

حقش که همیشه ضایع میشه بنده خدا 

نه اینطور یه دعوایی میشه که نگو منطقی نیستن اصلا هربار که مامانم باهاشون درد و دل کرده دعوا کردن باهاش اشکشُ در اوردن قهر میکنن تقصیر مادر من نیست مادرم میره عذرخواهیُ منت کشی مادرم خیلی دوستشون داره 

اینا هم تظاهر میکنن مارو خیلی دوست دارن 

تازگیا کارای قدیمشونُ فراموش کرده بودم که این شد 

به من ربط نداره ولی ناراحتی مادرمُ که میبینم اعصابم بهم می ریزه 

حقش که همیشه ضایع میشه بنده خدا  نه اینطور یه دعوایی میشه که نگو منطقی نیستن اصلا هربار که مام ...

خب دیگه پس مادرت رابطش باهاشون خوبه بیخیال اونا هم حق کردنش دارن برو بهش دلداری بده بگو مال دنیا ارزششو نداره 

یکم عمیق فک کنع اصلا ارزش نداره مثلا یکی اموال زیاد میگیره یا سر یکی کلاه میزاره فک میکنه زرنگه بعد خدا یه مریضی یه مشکلی یه تصادفی یه اتفاقی میزاره جلوش دوبرابر همون پول ضرر میزنه بهش واس همینه که مال دنیا ارزش نداره حالا چند تومن بیشتر یا کمتر ولش

خب دیگه پس مادرت رابطش باهاشون خوبه بیخیال اونا هم حق کردنش دارن برو بهش دلداری بده بگو مال دنیا ارز ...

بنده خدا پدرمم ارثشو ندادن الان هردوشون میگن اونور که ارثُ ندادن اینور هم ندن ولی خب غمشونُ که ادم میبینه بااینکه اینُ میگن 

به قول پدرم ارثیه از شیر مادر به ادم حلال تره