2777
2789
عنوان

مامان بزرگ و بابا بزرگم ارث بچه هاشونُ مشخص کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 39 پست
بخدا ناراحتی داره چرا ادم باید فرق بین بچه هاش بزاره پدر من همه چیزو داد به پسراش باورت میشه ما دختر ...

عزیزم واقعا حق داری کارشون درست نبوده خودشون و بهت میدیون کردن اما نمیشه کاری کرد اموال خودشونه اختیارش و دارن نمیشه زور کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمو  و عمه ها منم طلاها و خونه و همه چیز مامانبزرگمو بین خودشون و بچه هاشون تقسیم کردن چیزی به ...

همون دیگ

پسر داییم زنگ زده بود بابام فوش میداد تو سر پیازی یا ته پیاز

بابام گفت بچه گوه زیادی نخور من نفر دوم ارث گیرندم ایا مادر من عمه پدرت نمیشه 

گرچه خیری ام ازون ارث نمیبرن و نبردن

.

آها چون پدر و مادرشوهرم تو این دو سه سال حج واجبشون در میاد باید برن  یعنی همه باید این کارو ک ...

معمولا بچه هاشونُ جمع میکنن میگن چقدر مال و اموال دارن و چیکار باید بکنید و پول کفن و دفنُ نماز روزه ُ این چیزا

باز همونم دمشون گرم انصاف دارن دایی و خاله های من از ارث و یادگاری فقط مادرپدرشونو رو دوش مامانم گذ ...

عموم ارثیه پدرمُ نداد 

این ور هم که مشخصه ارثی بعد از صدو بیست سال برای مامان من نمیمونه

عموم ارثیه پدرمُ نداد  این ور هم که مشخصه ارثی بعد از صدو بیست سال برای مامان من نمیمونه

شانس ماست دیگه چه کنیم ؟ همون بهتر دلتون صاف باشه مال حروم تو زندگیتون نیومده

خداروشکر کم و بیش خوب یا بد دستتون جیب خودتون باشه

.

عه.اینجوری که نامردیه که.اخه مرد حسابی داری میری مکه.چرا با دل شکستن میخوای بری

بیشتر مامان بزرگمه تا بابابزرگم بابابزرگم انصافش بیشتره ولی چه میشه کرد 

گفته حلال کنید ولی خب دل کی راضی میشه که دل بچه هاش راضی باشه 

مامانت اگه فک میکنع واقعا حقش بوده میگفت حلالت نمیکم

پدر بزرگ من با اینکه یه عالمه اموال داره و همش با زحمت دختراش خریده الان همرو دادت پسرش 

هیچی نمیده به دختراش مثلا هم ادعاش میشه خیلی میفهمه و مسلمونه هیچکدوم از خاله هام راضی نیسن حلالش نمیکنن

ولی خب اگه نصف پسراش به مامانت داده درسته چون از قدیم رسم همینه😕

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
شانس ماست دیگه چه کنیم ؟ همون بهتر دلتون صاف باشه مال حروم تو زندگیتون نیومده خداروشکر کم و بیش خوب ...

ممنون 

اره بابام میگه به من که هیچی نرسید به توام ندن هیچی نمیشه خدا بهمون بده 

مامانت اگه فک میکنع واقعا حقش بوده میگفت حلالت نمیکم پدر بزرگ من با اینکه یه عالمه اموال داره و همش ...

داییم به مامان بزرگم گفته 

مامان بزرگم گفته مال خودمه میخواید راضی باشید یا نه