2777
2789
عنوان

بمونم یا جدا بشم با این شرایط؟

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 68 پست
اون قدیم بود که زن اگه جدا میشد انگار زندگیش تموم شده.واسه غرور و شخصیتت بجنگ یکی از دوستام مثل شما ...

دقیقا میترسم بعد ایشون نتونم دوباره کسی رو دوست داشته باشم🥲

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر غول چراغ جادو نیست و بادیگارد ما هم نیست. الان من برم خونه پدرشوهرم یه چیزی بگم و دعوا بشه،شوهر ...

یه مرد تحت هر شرایطی باید پشت زنش باشه 

پدر و مادر همو دارن نفر اول زندکی مرد باید زنش باشه نه پدر مادر نه بچه فقط زن و برعکس...پدرش حق نداشته بگه طلاقش بده زن ریخته...این حرف ذات مریض اون مرد نشون میده 

به نظرت دختر خودش هم بود همین میگفت ؟

شوهر غول چراغ جادو نیست و بادیگارد ما هم نیست. الان من برم خونه پدرشوهرم یه چیزی بگم و دعوا بشه،شوهر ...

نه می‌دونید من نرفتم خودشون صدام کردن گفتن بیا مشکلات تو بگو حل کنیم 

گفتم یهو قاطی کردن و همه چی گفتن 

حتی پدر شوهرم اومد جلو من منو و تهدید کرد😕

یه مرد تحت هر شرایطی باید پشت زنش باشه  پدر و مادر همو دارن نفر اول زندکی مرد باید زنش باشه نه ...

دقیقا مشکل من هم همینه ک باباش مریضه 

میگه زن عقلش ناقصه 

یا بهم می‌گفت حق نداری بری دانشگاه 🥴🥴

چرا واقعا فکرمیکنید طلاق چیزخوبیه چشایی هیز مردای این دوره دیدیدبخدا من چهارسال طلاق گرفتم ازسراجبار انگار قتل کرده بودم بخدا هیچ جا نمیرفتم هرکی گفت بیا تولد مهمونی بامامانم میرفتم میگفتم شاید اونجا مردی باشه ی نگاه بکنم بدون منظور زنش صدتا فکروخیال بدکنه عروسی رفتم تهران خونه عموم شبش حنابندون بودمختلط من کناررفتم اخه واقعا بد بود پیش خودم صدتا فکر کردم ترسیدم حساب بعدش ی خواستگارازاون خانواده اومد واسم همه میگفتن باهاش دوست بودی به شوخی ولی من حتی ندیده بودمش بعدشم خداروشکر فهمیدن پسره منوندیده مادر پسندیده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا واقعا فکرمیکنید طلاق چیزخوبیه چشایی هیز مردای این دوره دیدیدبخدا من چهارسال طلاق گرفتم ازسراجبار ...

میدونم خیلی سخته ولی واقعا من اصلا به قیافه ام نمیخوره ک ازدواج کرده باشم یا خانواده ام و فامیل من و میشناسند کامل 

ودر حالت کلی رفت و آمد آنچنانی نداریم

میدونم خیلی سخته ولی واقعا من اصلا به قیافه ام نمیخوره ک ازدواج کرده باشم یا خانواده ام و فامیل من و ...

ای بابا ادم بدجوربعضی اوقات سردوراهی میمونه الهی هرچه صلاحه پیش پات بزاره ازخدا  میخوام ی معجزه ببینی تا فردا تا خیلی عاقلانه تصمیم بگیری ❤

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به نظرم شما با همسرت مشکل نداری. با خانواده ش مشکل داری که اکثر ما خانوما همین مشکلو داریم.شما اتفاقا همسرتو دوست داری و گویا آدم خوبی هم هست. برو خونه پدرت و شرط بذار باید برات خونه جدا بگیره. فعلا هم بچه نیار تا چندسال دیگه ببین شرایطت چیه. مگه زندگی الکیه بعضیا میان راحت میگن طلاق بگیر... حالا جواب باباشو نداده که نشد دلیل برای طلاق... 

به نظرم شما با همسرت مشکل نداری. با خانواده ش مشکل داری که اکثر ما خانوما همین مشکلو داریم.شما اتفاق ...

خیلی مشکلات دیگه هم دارید می‌دونید 

اگه جلوی پدرش وایمستاد الان شرایطمون این نبود🥲🥲