2777
2789
عنوان

بمونم یا جدا بشم با این شرایط؟

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 68 پست

جدا شو تا بیشتر اذیت نشی چون مرد بچه ننه تا خونوادشو از دست نده سمت زنش نمیاد تجربه دارم عزیزم

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

عزیزم با وعده و وعید هیچی درست نمیشه برو خونه پدر مادرت هر وقت واقعاً خونه جدا گرفت برو سر خونه زندگیت. یک فرصت دیگه توی خونه جدا بهش بده اگر دیدی توی خونه جدا هم هنوز مشکلاتتون خیلیه اون وقت جدا بشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما جدا شو اون الان اینجوری میگه همین که بچه دار شی پات گیر کنه بدترین بی احترامی ها و توهینا رو م ...

بچه رو می‌دونه اگه ناخواسته باشه میندازم و خودمم خیلی خیلی مراقبم 

خودشم اهل اینکار نیست میگه مادرش تویی تو باید راضی باشی 

حیوون نیستم که به زور به خواسته ام برسم 

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃
درمان بشه نه بره خودکشی کنه.  شما دعوا کنی با خانواده شوهر طلاق میگیری؟؟؟؟؟

اگه حرمتم بشکنن و شوهرم پشتم نباشه بله جدا میشم ,ما زندگی می‌کنیم که آرامش و حرمت و احترام داشته باشیم نه اینکه تحت هر شرایطی بمونیم.اون واسه قدیم بود که هرچی تو سر زن میزدن از ترس تنهایی و مطلقه شدن میموندن الان شرایط فرق کرده.

اگه حرمتم بشکنن و شوهرم پشتم نباشه بله جدا میشم ,ما زندگی می‌کنیم که آرامش و حرمت و احترام داشته باش ...

یعنی الان توقع دارین شوهرشم بپره یقه پدرشو بگیره؟؟؟ ایشونم اشتباه کرده مستقیم گفته

کسیکه این فکر رو داره ده بارم ازدواج کنه همینه. همینجا چقدر دیدیم خانمها ازدواج دوم یا سوم پر از مشگل دارن

بچه رو می‌دونه اگه ناخواسته باشه میندازم و خودمم خیلی خیلی مراقبم  خودشم اهل اینکار نیست میگه ...

بعد هم یه چی بدون وقتی خانواده اش اینقدر بی فرهنگ و سطح پایینن این هم پسر همون خانواده اس تو همون محیط رشد کرده این آدم حتی اگه خیانت کنه و بره یه زن دیگه بگیره پدر و مادر نه تنها جلوش نمیگیرن تشویقش هم میکنن...رفتارای آدمها رو ریشه یابی کن به همه مسائل زندگی بسطشون بده مراقب زندگیت باش

اول سن شما کمه و هنوز سیاست و پختگی کافی رو نداری این یه مسأله هست گلم ( ۵ سال پیش عقد کردی 😱) 

اگر یاد بگیری از خانوادش هیچی نگی و غر نزنی و در کنارش اصلا رابطه نداشته باشید یعنی فکر کن دو محله فاصله دارید و نهایتا هفته ای یک بار بریددو ساعت بشینید و برگردین . همین 

باید خودتون بتونید رفتار درست رو پیدا کنید و دنبال حرف نرید حرف ها رو بزرگش نکن فکر کن نشنیدی کار خودتو بکن  جایی که نمیتونی راحت نه بگو ولی محترمانه بگو  به شوهرت مدام نگو خودت حلش کن همین

یعنی الان توقع دارین شوهرشم بپره یقه پدرشو بگیره؟؟؟ ایشونم اشتباه کرده مستقیم گفته کسیکه این فکر رو ...

نه عزیزم اون اصلا نباید این بستر فراهم کنه که زن و پدر مادرش مقابل هم باشن ... اون نباید به پدر و مادرش یا زنش اجازه بده که بهم توهین کنن 

اگه حرمتم بشکنن و شوهرم پشتم نباشه بله جدا میشم ,ما زندگی می‌کنیم که آرامش و حرمت و احترام داشته باش ...

دقیقا خانواده من هم همین رو میگن 

میگن که اگه طلاق بگیری بدبخت نمیشی ک میری دانشگاه و میری سر کار راحت میشی از دستشون و فلان 

نه عزیزم اون اصلا نباید این بستر فراهم کنه که زن و پدر مادرش مقابل هم باشن ... اون نباید به پدر و ما ...

من توهین نکردم 

فقط رفتار هایی که باعث شدن بین من و همسرم اختلاف بیوفته رو گفتم 

برگشتن گفتن تو لیاقت محبت مارو نداری 

محبتشون چی بود؟؟

میگفتن ما لطف میکنیم بهت خونه ات مهمون دعوت میکنیم 

یا وظیفته ک بیایی خونه ما کار کنی 

نه عزیزم اون اصلا نباید این بستر فراهم کنه که زن و پدر مادرش مقابل هم باشن ... اون نباید به پدر و ما ...

شوهر غول چراغ جادو نیست و بادیگارد ما هم نیست. الان من برم خونه پدرشوهرم یه چیزی بگم و دعوا بشه،شوهرم چه گناهی داشته؟؟

دقیقا خانواده من هم همین رو میگن  میگن که اگه طلاق بگیری بدبخت نمیشی ک میری دانشگاه و میری سر ...

اون قدیم بود که زن اگه جدا میشد انگار زندگیش تموم شده.واسه غرور و شخصیتت بجنگ یکی از دوستام مثل شما بود کارشون به جایی رسید که خانواده پسره زدنش و شوهرش هیچ‌کاری نکرد...جدا شد و الان بهترین ازدواج کرده از ثانیه به ثانیه اش داره لذت میبره...طلاق بده تلخه سخته ولی موندن با خیلیا مرگ تدریجیه