2777
2789
عنوان

بمونم یا جدا بشم با این شرایط؟

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 68 پست
خیلی مشکلات دیگه هم دارید می‌دونید  اگه جلوی پدرش وایمستاد الان شرایطمون این نبود🥲🥲

خب وقتی کامل نگفتی ما از کجا باید بدونیم. 

خودت باید تصمیم بگیری.ولی من جای تو بودم ی بار دیگه با جدا کردن خونه م شانسمو امتحان میکردم شاید بهتر شد زندگیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی کامل نگفتی ما از کجا باید بدونیم.  خودت باید تصمیم بگیری.ولی من جای تو بودم ی بار دیگه ...

مرسی که کمکم کردی💫

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃
اصرار به طلاق ندارم‌اصرار به حفظ حرمت و روح و روانش دارم...

درسته اما استاتر و تمام زنهای ایرانی باید یادبگیرن با احترام از خودشون دفاع کنن وگرنه ده بارم که جدابشه و ازدواج کنه باز همین مشکلاتو داره.... 

درسته اما استاتر و تمام زنهای ایرانی باید یادبگیرن با احترام از خودشون دفاع کنن وگرنه ده بارم که جدا ...

بله عزیزم و این باید به همسرشون یاد بدن که هیچکس اجازه توهین و تحقیرشون نداره حتی اگه پدر و مادرش باشن...مردای ایرانی به زن تو سری خور عادت کردن 

خونه رو جدا کنید اگه بشه برین یه شهر دیگه که خیلی ام بهتر ولی موقع رفتن پیش پدر مادرش خودتم برو ده دقیقه بشینین بلند شین بیاین اگه شوهرت تنها بره پرش میکنن بیچاره میشی اون موقع با این شرایط برگرد سر خونه زندگیت قبول کرد که هیچی قبول نکرد جدا شو