2777
2789
عنوان

بمونم یا جدا بشم با این شرایط؟

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 68 پست

من بچه دارم و تقریبا شرایط تورو دارم و تو دعوا شوهرم پشتمو خالی کرد دلم خیلی شکسته بعد ازون خیلی سعی کرد جبران کنه اما قلبم دیگه اون قلب سابق نمیشه خودمم همینطور.

من اگر پسرم نبود جدا میشدم اینو مطمینم.شما بچه نداری خودتو راحت کن.

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما جدا شو

اون الان اینجوری میگه همین که بچه دار شی پات گیر کنه بدترین بی احترامی ها و توهینا رو میکنن و تو بخاطر بچه هیچ کار نمیتونی کنی.جدا شو سنی نداری اگه خواست برگرده همه ی حق و حقوق رو بگیر حق طلاق حق اولاد حق مسکن...ولی اصلا نمون ده نفر دیدم که به مرور فقط بدتر و بدتر شدن

یکم مث منی من جداشدم

تواگردوسشداری اگرفک میکنی اینکارومیکنه برگرد ولی ازش قول بگیرک پشتت باشه،ی مدت بمون فقط تواون مدت حواست باشه بچه نیاری ،درس شد بمون نشد جداشو

سر هر دعوا و مشگلی سریع نرین پای طلاق

عزیزم مثل اینکه بگی اگه تصادف کردین یا سرطان گرفتین سریع نرین دکتر...دعوا ها و شکسته شدن حرمتی مثل سرطان میمونه یا باید درمان شه یا زندگی میکشه

دوسش داری؟دوستت داره؟ حالا که گفته خونه جدا میگیرم به نظرم قبول کن 

دوست داشتن در حد عادت هست 

ولی ته دلم خوشم میاد ازش خیلی آروم و ساکت و چشم پاک و معتاد نیست و کمی تنبل هست و تعصبی

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃

جدا شدن بد نیست ولی واقعا آخرین راهه چون تبعات زیادی داره. خراب کردن یه زندگی واقعا سخت تر از ساختنشه 

حالا که اینجوری گفته یه فرصت بده تا بعدا پیش خودت نگی اگر خونه جدا می‌گرفتیم میتونستیم زندگی کنیم و هی حسرت بخوری که چرا فرصت ندادی.

ولی اصلا بچه دار نشو

بذار یه مدت بگذره ببین چقد اوضاع تغییر میکنه

و حتما مشاوره ت رو ادامه بده تا همسرت متوجه بشه که باید حمایت تورو بکنه 

ببین خواهراگه تصمیم ات قطعی میخوای برگردی اول ازهمه خونه بگیره قولنامه بکنه بعد  برگرد  روقول مردا نمیشه حساب کرد اینو ازشنیده بگیر بچه هم فعلا همونی که گفت ۳ یا۴ سال دیگه اگه نه میخوای طلاق بگیری میتونی مستقل بشی رودوباره خودت زندگی توبسازی این بازم بشین فکراتوبکن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم