2777
2789
عنوان

اگه ان شالله بچه هاموببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 25 پست
همسر سابقت ازدواج‌نکرده؟ خودت چی؟  نمیشه بخاطر بچه هات برگردی

تموم شدع اون یکی دیگ رومیخاد منم ازدواج کردم حتا خانوادمم ردم کردن چون شوهرم پول داربود گفتن طلاق نگیر دیدم نمیتونم بسازم کی میخاد زندکیش خرابشه اخه خدا دهن مردم کلید نیست ببندی بعدش دای هام گفتن طلاق بگیری میکشمت منم ازشهرخودم اومدم ی شهردیگ کسی روندارم غریبم اونقد سخته ک نگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم شدع اون یکی دیگ رومیخاد منم ازدواج کردم حتا خانوادمم ردم کردن چون شوهرم پول داربود گفتن طلاق نگ ...

عجب زندگی ای داری 

ببین من نه قضاوتت میکنم نه نصیحت نه هیچی لطفا به دل نگیر ، ولی ایکاش بخاطر اون طفل معصوما میموندی گناه دارن مخصوصا اینکه یکیشونم مشکل جسمی داره 

چون الان مشخصه خودتم ارامش نداری حتی اگه همسرت خوبم باشه بازم فکرت اروم نیست ، باز اونجا بچه هات پیشت بودن 😢 

ولی دیگه گذشته چاره چیه خودتو مشغول کن خودتو قانع کن که جاشون پیش باباشون خوبه ..

🤍🌱
عجب زندگی ای داری  ببین من نه قضاوتت میکنم نه نصیحت نه هیچی لطفا به دل نگیر ، ولی ایکاش بخاطر ...

نه عزیزم ب دل نمیگیرم هرکسی توزندگی ی مشکل داره ولی بعضیا میگن باید میساختی اخه کسی دوسنداره زندکیش خرابشه بخاطربچه هام پشیمونم که چراچرا ... ولی دیگ شد همه چیموازدستت دادم کاش ی روزس بشه کناربچه هام باشم همون روزم بمیریم کاف

ی واسم

اره نمیدونم کاش خدا ی نگاهی ب دلم بکنه کاش بدونه چیا میکشم توشهرغریب ن خانواده ن بچه اه لعنت

ازهمسر جدیدت بچه نداری؟؟واقعاااااسخته واقعاااادرکت میکنم

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
نه عزیزم ب دل نمیگیرم هرکسی توزندگی ی مشکل داره ولی بعضیا میگن باید میساختی اخه کسی دوسنداره زندکیش ...

میفهممت ، خدا به حق شهید این ماه عزیز ورق زندگیتو برگردونه زندگی به کامت بشه 

یکمم به خودت دلداری بده اینهمه ادم جدا شدن توام یکیش 

جدا شدی که از زندگی قبلیت نجات پیدا کنی اینجوری این زندگیتم خراب میکنی که 

همسرت ادم خوبی هست؟

🤍🌱
میفهممت ، خدا به حق شهید این ماه عزیز ورق زندگیتو برگردونه زندگی به کامت بشه  یکمم به خودت دلد ...

شکر خدا خوبه ممنونم بخاطردعات بنظرت هرچی باشم مادرم یعنی نمیشه ی روزی بچم بدونه حداقل شیرحلال بهش دادم درست انسان خطامیکنه ولی امیدوارم خداببخشه یعنی بچم بگه مادرمه

شکر خدا خوبه ممنونم بخاطردعات بنظرت هرچی باشم مادرم یعنی نمیشه ی روزی بچم بدونه حداقل شیرحلال بهش دا ...

اونا هنوز کوچیکن درک مشکلات بزرگترارو ندارن 

مطمئن باش یکم که بزرگتر شدن عاقلتر شدن خودشون میان سراغت 

🤍🌱