2777
2789
عنوان

بچه ها موهام اصلا رشد نداره😭

3065 بازدید | 40 پست

موهام خیلی حساسه سه سال پیش پرپشت بود شامپومو عوض کردم قارچ گرفت ریخت همش 

الانم موهام خیلی نازکه تا گودی کمرمه شامپو هم کراتینه لامینین و فولیکا میزنم هرماه ی سانت رشد داره تقریبا ۴،۵سانتم موخوره داره 

موهای ریز زیاد دارم که وز دیده میشه 

آرزومه موهام به باسنم برسه توروخدا اگه مراقبتی چیزی میدونین که صددرصد جواب بده بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدمم مجبورم میکنه هی اتو بکشم هی بهش میگم میسوزونه موخوره هام شدید تر میشه گوش نمیکنه😭

برو یکم لبه های خراب رو بزن پروتیین کن که اتو کشی کمتر بشه 

اتو و حرارت عامل اصلی خرابی مو هست 

موهات رشد داره چون میگی ریز ریز داره 

خب ماهی یک سانت خوبه دیگه  بعدشم هرماه نوک گیری کن موخوره ها بره کمکم جون میگیره  موی کو ...

اهوم چهارشنبه قراره نوکشو بزنم 

ولی هیچ وقت قدش تغییر نکرده تابه کودی کمرمه میرسه باز موخوره میگیره

پیج گیسو کمندها تو اینستا رو ببین ....اسم دختره نازلی موهای خیلی بلندی داره...بلاگر مو عالیه چست هاش از اول بخون.....

دمکرده یا جوشانده رزماری عااالیه برای ابرساتی تقویت و رویش مو و رشد من هفته ای دو بار حدودا میزنم خیلی خوبه 

و اب برنج 

اهوم چهارشنبه قراره نوکشو بزنم  ولی هیچ وقت قدش تغییر نکرده تابه کودی کمرمه میرسه باز موخوره م ...

تا قدی که موخوره داره بزن

خب حد رشد موهات همینه موهای من پره ولی تا کمرم میرسه موخوره میگیره چون کوتاه نمیکنم خراب میشه تهش میرم تا گردنم میزنم هرجور هم بهش برسم بازم همینه

خب حد رشد موهات همینه موهای من پره ولی تا کمرم میرسه موخوره میگیره چون کوتاه نمیکنم خراب میشه تهش می ...

پس اینایی که موهاشون بلنده چیکارمیکنن یکی از آرزوهامه

پیج گیسو کمندها تو اینستا رو ببین ....اسم دختره نازلی موهای خیلی بلندی داره...بلاگر مو عالیه چست هاش ...

اب برنج هم خوبه من میزنم راضی ام 

خصوصا تهش بوی پلو میده موها خیلی دوس دارم