2777
2789
عنوان

بچه ها موهام اصلا رشد نداره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3276 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدمم مجبورم میکنه هی اتو بکشم هی بهش میگم میسوزونه موخوره هام شدید تر میشه گوش نمیکنه😭

وای نه اتو نکش موهات نابود می‌کنه برای سرحال شدن مو روغن نارگیل و ارگان بزن موخوره موهات قیچی کن بره چون هی می‌ره بالا تر اصلا موهات تا شونه آن کوتاه کن بزار جون بگیره تقویتش کن بزار پرتر شه بعد بزار بلند شه

من الان چند ماه میزنم  چطوری مصرف می‌کردی؟؟؟ بعد چجوری موهات قارچ زد علایمش چی بود

قبل حموم میزدم میرفتم میشستم البته توش نمک داش 

لایه زخمیم زرد رنگ داخل کف سرم

قبل حموم میزدم میرفتم میشستم البته توش نمک داش  لایه زخمیم زرد رنگ داخل کف سرم

من برنج کته درس میکنم وقتی آب اضافشو میکشم وقتی حموم موهامو شستم  آخر حموم میزنم به موهام یه ربع میذارم بمونه بعد هم آبکشی میکنم 

وای نه اتو نکش موهات نابود می‌کنه برای سرحال شدن مو روغن نارگیل و ارگان بزن موخوره موهات قیچی کن بره ...

تو بگو ی سانت دیونم کرده نمیزاره کوتاه کنم میخوام چهارشنبه برم کوتاه کنم به اریشگر میگم ی سانت بزنه نفهمه حوصله دعوا ندارم 

هی بش میگم اتو موخوره هامو بیشتر میکنه میگه نه برعکس کشیدنی بهترمیشی موهات بلند تر میشه 🤦🏼‍♀️