2777
2789
عنوان

معجزه

134 بازدید | 11 پست

داشتم خواص سوره هارو میخوندم که یه چیزی یادم افتاد حس میکنم مسعولیت اینکه با بقیه هم درمیون بزارم گردنمه،من از آیه الکرسی معجزه زیاد دیدم به حدی که دیگه برام عادیه ولی چیزی که میخام بگم اینه،باردار که بودم هرروز به نیت دفع بلا از نینیم و یکی هم برای امام زمان آیه الکرسی میخوندم بعد که ب دنیا اومد یه شب چنتا براش خوندم شب تو خواب انگار که یه ادم از عالم غیب برات حرف بزنه بهم گفت تو اول قرار بوده دوقلو داشته باشی ولی نشده و اینکه پسرتم قرار نبوده زیاد بمونه ولی آیه الکرسی سرنوشتشو تغییر داده عین حرفش این بود

یادمه خوابم خیلی سنگین بود یه دفه یهو بی اراده از خواب پریدم نشستم  دیدم پتو رو بینیشه  اگه چن دقه دیر تر بیدار میشدم اونم منی که بعد از زایمان از خستگی زیاد بیهوش میشدم  نمیدونم چه اتفاقی میفااد شاید اینم جزو همون بلایاییه که ازش دفع شده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پتو رو بینی بچه بیفته چیزی نمیشه ک

نمیتونه نفس بکشه ممکنه دور از جون خفه بشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

آیت الكرسي خیلی معجزه س... کسايی که میخوان حاجت بگیرن هر روز یه تسبيح آیت الكرسي بخونن تا وقتی به حاجتشون برسن

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹