2777
2789
عنوان

روز قبل زایمان طبیعی چه حالی داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11131 بازدید | 127 پست
شربت خاکشیر و گلاب و زعفران خوردم صبح چند روزه دارم میخورم ولی هیچی به هیچی ، 

من زایمان اولم خیلی پیاده روی کردم یعنی خودم خسته میشدم خواهرام ازدوطرف میگرفتنم ومن راه میرفتم این باعث شدخودم زایمان کنم تو۴۰ هفتع ودوروز من ازآمپول فشارخیلی میترسم ولی اگه یادت بودبعدزایمان حتمابهم بگوچه جوری بوددردزایمانش چون منم مردادقراره زایمان کنم وهمش استرس اینودارم اینسری دردم نگیره وآمپول فشاربزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ریلکس بودم  تا دردات شروع نشده جایی نرو  بیمارستان بری الکی سوزن فشار میزنن هی اذیت م ...

چقددردروتوخونه آدم می‌تونه تحمل کنه؟منظورم چندساعت؟چون من زایمان اولم کیسه ابم پاره شده بودامپول زدن درداتوبیمارستان شروع شد.اول که اصلادردنداشتم قرص دادن وامپول زدن

کسی بوده بدون علائم بیمارستان رفته باشه و زایمان کنه؟

بله من توو پسرم 40 هفتم بود. هیچ دردی نداشتم. رفتم بیمارستان گفتن تو ک بهت میخوره پنج ماهت باشه. انقد شکمم کوچیک بود. دگ سونو فرستادن. دیدن تنفس بچه صفر شده. گفتن سریع بستری کنید. دگ امپول فشار زدن زایمان کردم 

بله من توو پسرم 40 هفتم بود. هیچ دردی نداشتم. رفتم بیمارستان گفتن تو ک بهت میخوره پنج ماهت باشه. انق ...

من شکمم خیلی خیلی بزرگ شده دیروزم رفتم سونو همه چی نرمال بود انقدر شکمم بزرگه نمیتونم راه برم میترسم وزن بچه زیاد باشه و اذییت شم😢😢

آره خودمو شوهرم دوست داشتیم شوهرم کنارم بود باروغن زیتون همه جامو ماساژ میداد خییییلی راضیم خداروشکر ...

یعنی دکتر بالا سرت نبود؟؟؟؟؟؟سوئده مگه دختر 

چه جرئتی داشتی 

اگر مشکلی پیش میومد چی؟؟؟؟؟؟؟

کسی بوده بدون علائم بیمارستان رفته باشه و زایمان کنه؟

خواهر من 

ولی پشیمونه 

آمپول فشار زدن بهش 

با این که زایمان دومش بود ولی خیلی اذیت شد 

فرم سر پسرش هم تغییر کرد چون تو کانال زایمان گیر کرد

من شکمم خیلی خیلی بزرگ شده دیروزم رفتم سونو همه چی نرمال بود انقدر شکمم بزرگه نمیتونم راه برم میترسم ...

اگ. نتونی سزارین میکنن دگ.. زوری ک نیست پدر خودتو دربیاری. 

من ایشالله اینو سزارینم کنن