دنیای_زیبای_من_ مدیر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 733 عنوان روز قبل زایمان طبیعی چه حالی داشتین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 11131 بازدید | 127 پست فردا قراره بستری شم ولی نه دردی دارم نه علامتی از صبح ورزش کردم ، خونه رو جمع کردم ، دوش گرفتم ، چند تا ام طناب زدم حتی ولی هیچی نشده اصلا باورم نمیشه که فردا زایمان میکنم. شما چطوری بودین؟ 1402/01/27 | 18:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیای_زیبای_من_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 733 طناب نزن خیلی خطرناکه، هندونه و آب هندونه زیاد بخور، مدام تو خونه راه برو باشه یکم رفتم فقط ، هندونه ام امروز خوردم یکم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48428 دکتر نگفته خودم رفتم نه مثل پریدن خیلی زیاد مثل راه رفتن خیلی کم میپریدم نکن خاهش میکنم نکن دیگ خوب نیس برو بیمارستان امپول فشار میزنن اونطوری دردت شروع میشه برو بیمارستان بهشون بگی دکتر گفته ححتما فردا زایمان کنی رسیدگی میکنن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
دنیای_زیبای_من_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 733 اره منم همین فکر رو کردم 😅😅😅😅 بابا نه انجوری که شماها فکر میکنین آروم مثل بالا و پایین رفتن از پله ها
دنیای_زیبای_من_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 733 نکن خاهش میکنم نکن دیگ خوب نیس برو بیمارستان امپول فشار میزنن اونطوری دردت شروع میشه&nbs ... باشه گفته فردا صبح برم بیمارستان خودش هماهنگ کرده که بستری شم
ss_fatemeh عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1541 خودت خواستی تو خونه باشی یا وقت نشد بری بیمارستان ؟ چجوری درد هارو تحمل کردی؟ 😪 آره خودمو شوهرم دوست داشتیم شوهرم کنارم بود باروغن زیتون همه جامو ماساژ میداد خییییلی راضیم خداروشکر اصلا قابل مقایسه با بيمارستان نیست
13144 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3466 😅😅😅😅 بابا نه انجوری که شماها فکر میکنین آروم مثل بالا و پایین رفتن از پله ها عزیزم نگران شدم آخه تعجب کردم اهان اما بازم حواست باشه گلم یوقت خطرناک نباشه تازه وارد نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد
mami_tahaei عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 1105 آره خودمو شوهرم دوست داشتیم شوهرم کنارم بود باروغن زیتون همه جامو ماساژ میداد خییییلی راضیم خداروشکر ... خوبه اذیت نشدی خدا رحم کرد برای ما هم دعا کن راحت زایمان کنیم خستم از فکر زایمان ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
دنیای_زیبای_من_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 733 عزیزم نگران شدم آخه تعجب کردم اهان اما بازم حواست باشه گلم یوقت خطرناک نباشه فدات😘😘
13144 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3466 آره خودمو شوهرم دوست داشتیم شوهرم کنارم بود باروغن زیتون همه جامو ماساژ میداد خییییلی راضیم خداروشکر ... عزیزم چطوری تو خونه زایمان میکنید مثلا سخت نیست ؟ تازه وارد نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد
دنیای_زیبای_من_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 733 خوبه اذیت نشدی خدا رحم کرد برای ما هم دعا کن راحت زایمان کنیم خستم از فکر زایمان شما چند هفته ای؟
mami_tahaei عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 1105 شما چند هفته ای؟ ۲۱هفته ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
gol_67 عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 934 آره خودمو شوهرم دوست داشتیم شوهرم کنارم بود باروغن زیتون همه جامو ماساژ میداد خییییلی راضیم خداروشکر ... ماما و دکتر اورده بودین خونه یا فقط خودتون بودین؟افرین به شجاعتتون👏🏻👏🏻 💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗
دنیای_زیبای_من_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 733 ۲۱هفته راه درازی داری هنوز ان شاالله به سلامت زایمان کنی عزیزم🥰❤️
دنیای_زیبای_من_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 733 کسی بوده بدون علائم بیمارستان رفته باشه و زایمان کنه؟