2777
2789
عنوان

روز قبل زایمان طبیعی چه حالی داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11131 بازدید | 127 پست
دکتر نگفته خودم رفتم نه مثل پریدن خیلی زیاد مثل راه رفتن خیلی کم   میپریدم

نکن خاهش میکنم نکن  دیگ خوب نیس  برو بیمارستان امپول فشار میزنن اونطوری دردت شروع میشه 

برو بیمارستان بهشون بگی دکتر گفته ححتما فردا زایمان کنی رسیدگی میکنن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت خواستی تو خونه باشی یا وقت نشد بری بیمارستان ؟  چجوری درد هارو تحمل کردی؟ 😪

آره خودمو شوهرم دوست داشتیم شوهرم کنارم بود باروغن زیتون همه جامو ماساژ میداد خییییلی راضیم خداروشکر اصلا قابل مقایسه با بيمارستان نیست 

😅😅😅😅 بابا نه انجوری که شماها فکر میکنین آروم مثل بالا و پایین رفتن از پله ها 

عزیزم نگران شدم آخه تعجب کردم  

اهان اما بازم حواست باشه گلم یوقت خطرناک نباشه   

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
آره خودمو شوهرم دوست داشتیم شوهرم کنارم بود باروغن زیتون همه جامو ماساژ میداد خییییلی راضیم خداروشکر ...

خوبه اذیت نشدی خدا رحم کرد 

برای ما هم دعا کن راحت زایمان کنیم خستم از فکر زایمان 

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
آره خودمو شوهرم دوست داشتیم شوهرم کنارم بود باروغن زیتون همه جامو ماساژ میداد خییییلی راضیم خداروشکر ...

عزیزم چطوری تو خونه زایمان میکنید مثلا سخت نیست ؟

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

ماما و دکتر اورده بودین خونه یا فقط خودتون بودین؟

افرین به شجاعتتون👏🏻👏🏻

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗