2777
2789

میشه لطفا رشتتون هم بگین و نظرتون رو کلا بگین در مورد دانشگاه فردوسی ،ب نظرتون رشته بهتر تو دانشگاه درجه سه تو شهرستان کوچیک بهتره یا رشته معمولی تو دانشگاه تاپی مثل فردوسی 

رشته خیلی خیلی مهمه دوران دانشجویی کوتاهه ولی باید از طریق رشته بعدا سرکار بری و کسب درامد کنی بهترین رشته تو بدترین دانشگاه برو چون کسی نمیگه کجا درس خوندی همه میگن چی خوندی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از رشته معمولی چیه؟

مثلا یکی یه رتبه ای بیاره ک بتونه دبیری زیست تو شهر معمولی یا پرستاری تو شهر معمولی قبول شه ،،، اما با اون رتبه تو دانشگاه تاپ مثل فردوسی نهایتا بتونه بره بهداشت یا علوم ازمایشگاهی

من هستم

اما رشته ام رو نمی گم چون نمی خوام از روی اطلاعات شناخته شم

من‌مقطع قبلی دانشگاه کوچکتر بودم و اینو بهت میگم دانشگاه بزرگتر رو انتخاب کن

زمین تا آسمون فرق داره، دانشجوهای تاپ تر و جو محیط مجبورت میکنه که بیشتر به پیشرفت فکر کنی

رشته خیلی خیلی مهمه دوران دانشجویی کوتاهه ولی باید از طریق رشته بعدا سرکار بری و کسب درامد کنی بهتری ...

چه جمله جالبی👏🏻

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
مثلا یکی یه رتبه ای بیاره ک بتونه دبیری زیست تو شهر معمولی یا پرستاری تو شهر معمولی قبول شه ،،، اما ...

ببین عزیزم اگر واقعا پشتکار داشته باشی و حال و حوصله درس خوندن تا اخر عمر من اگه جای تو بودم میرفتم زیست شناسی فردوسی مشهد تا فوق میخوندم بعد هم میرفتم خارج از کشور 

ولی اگه قصدت اینه فقط به یه درامد برسی و اینا خب برو پرستاری که احتمال استخدام توی ایران هم بیشتره 

اخه شنیدم میگن دانشجو های فارغ‌التحصیل دانشگاه های تاپ راحت تر استخدام میشن و زمینه پیشرفت براشون خیلی فراهمه ، چون دانشگاه بین المللیه و مدرکش همه جا معتبره

ببین عزیزم اگر واقعا پشتکار داشته باشی و حال و حوصله درس خوندن تا اخر عمر من اگه جای تو بودم میرفتم ...

من قصد مهاجرت کردن ندارم اما خوب خیلی دلم میخواد برم ی شهر دور از خانواده و بزرگ تر، ک مستقل شدن رو یاد بگیرم ، مدیرت هزینه هامو ، انجام ی سری کارای روزمره رو یاد بگیرم ، ب شدت ب خانوادم وابسته ام متاسفانه 

مثلا یکی یه رتبه ای بیاره ک بتونه دبیری زیست تو شهر معمولی یا پرستاری تو شهر معمولی قبول شه ،،، اما ...

رشته مهمه

دانشگاه رو ولش

برو پرستاری

بهداشت فردوسی میخوای چیکار

با رشته ات میری سرکار نه با دانشگاه

من قصد مهاجرت کردن ندارم اما خوب خیلی دلم میخواد برم ی شهر دور از خانواده و بزرگ تر، ک مستقل شدن رو ...

خب پس اگه قصد مهاجرت و این داستانا نداری همون پرستاری برو 

چون اینجا به علوم پایه اصلا توجه نمیکنن و اینده جالبی نمیشه داشت