2777
2789
عنوان

دخترا یی ک پیشنهاد زیاد دارن ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 36 پست
جدا شدن من قضیه ها دارد گلم انتخابم اشتباه نبود شوهرم دیوانه من بود عاشق به تمام معنا بود بخوام قضیه ...

اوه ...

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمن باشین پسری ک ندیذه ۲۰ میلیون میده اهل رابطه درست وچارچوب دار نیست... من خودم روزی دختر داربشم ب ...

درسته 

منم گاهی میگم خدایا این پسره نکنه یه خیالایی داره به دوستمم یه بار گفتم این پسره واسه همه دخترا اینجوری خرج میکنه؟ گفت نه.. دوستم 17سالشه پسره 28.... ولی بازم گفتم شاید واقعا میخوادش

واقعا میخواد بیاد خواستگاری و رسمی بشه 

نه فعلا چیزی نگفته

دوستم تو گروه های مختلط چت میکنن از بین اینا چند تا دوست دختر و چند تا دوست پسر داره که همدیگه رو داداش و آبجی صدا میکنن... بعد با یکیشون رله بعد یکی از این پسرا هی میاد تو پیوی بهش میگه اون بدرد نمیخوره و... چند بار براش شارژ فرستاد چند بار اینترنت براش ریخت بهش گفته هر چی لازم داری به خودم بگو الانم که هی اصرار کرده دوست دارم یه هدیه بهت بدم دوستمم گفته هیچی نمیخوام اونم قسمش داده شماره کارتشو بفرسته یه مبلغ ناچیز برات بریزم واسه خودت لباس بخر دیگه دوستمم شماره کارت داده این براش 20 تومن ریخته گفته یادته یه روز تو گروه گوشیت هنگ کرده بود برو یه گوشی واسه خودت بگیر