2777
2789
عنوان

دخترا یی ک پیشنهاد زیاد دارن ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس شمام ازدواج کردم الان شوهرم وضع مالیش خوب نیست ولی اخلاق داره و خیلی زندگیم عالیه هنوز ما س ...

نه من اصلا نمیتونم شرط اولم پولدار بودنه شوهر اولمم خیییلی پولدار بود بنا به دلایلی طلاق گرفتم الان بازم ملاکم پوله ، هر چند از خودمم ار خانواده پایینی نیستم ها که فک کنین ندید بدیدم پدرم پزشکه

نه من اصلا نمیتونم شرط اولم پولدار بودنه شوهر اولمم خیییلی پولدار بود بنا به دلایلی طلاق گرفتم الان ...

نمیدونم ولی به نظرم اگه پول ملاکه شما جدا نمیشدید هرچند من زندگی شمارو نمیدونم نمیخوام قضاوت کنم

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡
نمیدونم ولی به نظرم اگه پول ملاکه شما جدا نمیشدید هرچند من زندگی شمارو نمیدونم نمیخوام قضاوت کنم

جدا شدن من قضیه ها دارد گلم انتخابم اشتباه نبود شوهرم دیوانه من بود عاشق به تمام معنا بود بخوام قضیه جداییمو بگم یه رمان غیر قابل باور میشه

باور میکنی هنوز همو ندیدن مجازی دوستن

مطمن باشین پسری ک ندیذه ۲۰ میلیون میده اهل رابطه درست وچارچوب دار نیست... من خودم روزی دختر داربشم ب ادمی ک کارثابت وبیمه و. بیسهای اولیه زندگیو ندلشته باشه دختر نمیدم

کاربر اقا...  احسان۱۱۵
اوکی ولی ادمی ک چشمو دلش سیر باشه یسری اولویتهای مثل خداشناسی اخلاق و... داره

از من چشم و دل سیرتر فک کنم نیس ، پدرم پزشکه شوهر قبلیمم یه میلیادر بود ، اتفاقا دختری که از اول تو رفاه بوده حاضر نمیشه دیگه سختی بکشه ، خداشناسی جمع کن بابا😒