2777
2789
عنوان

کلابرداری شده ازمون😭😭😭شماره فتا چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 30 پست
عزیزم بگو تا من راهنماییت کنم فتا زرتی برات کار انجام نمیده با جزئیات بگو

خواهرم خرید کرده از یه کانال خب بعد نیاوردن کد خواست هی دیر سین میکرد و میگفت باش ولی اخر یه کد دیگه فرستاد الانم سین نمیکنه یکی هم پیام داده ک کلاهبرداریه  اونم همچین اتفاقی افتاده براش.منم ایدی قبلی ثبت سفارشو نگا میکنم زده تعلیق به علت تخلف ولی این ایدی ک خواهرم خرید کرد هنوز تعلیق نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ساعت و تاریخ واریزی رو داری...

یه نامه تایپ شده مبنی بر اینکه بابت خرید اینترنتی ازم کلاهبرداری شده و فلان ساعت و فلان روز با شرح جزئیات مینویسی میبری دفتر قضایی منطقه تون 

بعد آخرش از دفتر قضایی تقاضا کن که نامه ای بهت بده ببری بانک تا آدرس و مشخصات طرف رو از بانک بگیری چون اطلاعات بانک محرمانه بدون دستور قضایی بهت نمیدن

بعدش هم پیامک میاد ارجاع میدن به پلیس فتا...اونجا هم پلیس فتا برسی میکنه میفرسته دادسرا

اگه مبلغ خیلی بالاست پیگیر شو

اگر نه کمه ارزش نداره چون برای هر قدمی که برمیداری باید پول خرج کنی

اگه بتونی یه شاکی دیگه هم پیدا کنی خوبه

ببین ساعت و تاریخ واریزی رو داری... یه نامه تایپ شده مبنی بر اینکه بابت خرید اینترنتی ازم کلاهبردار ...

تا الان فقط دونفر🥲خیلی ناراحتم حداقل ایدیش بذارم یجا گزارش بزنن بازم تعلیق شه؟

اینا پدرسوخته ن چون میبینن مبلغ کمه مردم پیگیری نمیکنن ادامه میدن

خدا لعنتشون کنه😭عذاب وجدان دارم چون من معرفیش کردم ب ابجیم چون قیمتاش مناسب بود میگم روبیکا داری؟