2777
2789
عنوان

ببیاین از خاطره خاستگاریم بگم

346 بازدید | 24 پست

منو همسرم اقوامیم 

قبل اینکه بیاد خاستگاری من تو واتساپ استوری گذاشته بودم بعد جوابم داد و همینجوری هی بحث باز کرد و گفت من میخام اول نظرت بدونم بعد به مامانم بگم به خانوادت زنگ بزنه منم بهش گفتم جوابم نه هست 

بعد هفته بعدش گوشی مامانم زنگ خورد و من فهمیدم چه خبره دیگه رو خودم نیاوردم

بعد کلی حرف زدن با مامانم مامانش گفت برای امر خیر مزاحمتون شدم برای پسرم..؟...مامانم گفت بهتون خبر میدیم 

بعد دوباره دیدم پیامم داد گفتم من که جوابم بهت گفته بودم چرا اومدی خاستگاری گفت دوست دارم از موقعی که خونه قبلیتون بودین تو دلم بودی و هر وقت میومدم بهت فکر میکردم و خلاصه بعد کلی حرف و سر کار گذاشتنش اخرش بعله رو بهش دادم 😐😂

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اولش گفتی نه؟چرا بعد راضی شدی؟

چون که اصلا نمیخاسم ازدواج کنم و به خودم پیام داده بود گفتم نه که شاید فکر بدی نکنه 

نمیدونم مهرش به دلم افتاده بود پیاماش و حرفاش همش تو ذهنم پیچیده بود 

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜
ناز کرده مثلا

نه اصلا قصدم ازدواج نبود 

نمیدونم یهو چی شد خودش بازور خودشو جا داد تو دلم😝

نمیتونم درک کنم چون از یکی بدم بیاد محاله خوشم بیاد 😐

بدم نمیومد که ازش 

قصدم ازدواج نبود 

حالا اگه ما بودیم طرف میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد😂😑

دوتا بد و بیراهم تحویلمون میداد ک فک کردی کی هستی

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
نه اصلا قصدم ازدواج نبود  نمیدونم یهو چی شد خودش بازور خودشو جا داد تو دلم😝

با زور ک نمیشه

توام شل کرده بوی

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼