از تجربم مینویسم برای کسانی که مثل من کلی سرچ کردن و چیزی پیدا نکردن...
الان اومدم پزشکی قانونی و تایید کردن برای سقط ، منتظرم کاغذ بازیش تموم بشه، بدون نوبت کارامو انجام دادن و چند ساعت بیشتر نشد، کمیسیون ساعت ۱۱ تشکیل میشه. اما تایید انجام شده.
مدارک هم فقط دوتا سونوگرافی از دوتا دکتر مختلف خواستن که داشتم و دوتا فرم پرکردم ، همسر هم باید همراهت باشه ،
این بیماری خیلی نادره ، و دلیلش جهش ژنتیکیه، اما منظور این نیست که مادر و پدر مشکل دارن، خود جنین به طور اتفاقی تو هفته ۳،۴ دچار نقص لوله عصبی و جهش میشه که باعث مطشه جمجمه درست تشکیل نشه و مغز و مایع مغزی از جمجمه بیرون بزنه،
اولین بار تو غربالگری ، ۱۱هفته و ۶روزم بود ، سونوگراف تشخیص داد، بعد یک هفته دکتر خودم رفتم که گفتن اورژانسی برو سونو بده مجدد، که همون روز انجام دادم و جواب به دکترم نشون دادم که شرایط بدتر شده بود، ایشون گفتن نامه میدم زودتر برو پزشکی قانونی تا کورتاژ کنی، وقت از دست نده.
جالب اینه من با آی وی اف ، میکرو اینجکشن باردار شده بودم ، بعد یکبار تلاش ناموفق و ۶سال ناباروری، و درمان... تو آی وی اف ، جنین بلاست ۵روزه انتقال دادم، که احتمال بیماری خیلی تو این جنینا پایینه، چون اگه مشکلی باشه اصلا به مرحله بلاست نمیرسه