2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اشنایی بودیم دوست بودیم باهم .از اولم خانواده ها در جریان بودن قرار بود ۱۴ ام بیان حرف بزنن.منم با کلی ذوق رفتم لباس خریدم مدل دسته گل انتخاب کردیم .ولی ۱۲ ام تصادف خیلی بدی کردیم از اونجا پدرش لج کرده نمیزاره با هم در ارتباط باشیم 😔💔خیلی عاشق همیم بدون هم میمیریم 💔😔پدرش هر چی حرف میتونست پشت من جلو پدرم زد 😔حالا ۱۴ روزه ازش خبر ندارم خودشم سربازه فقد میدونم دیروز رفته پادگان 😔هر چی زنگ زدم پیام دادم این چند روز جوابمو نداد گوشی دست خودش نبود 😔

فقد تونستم ب یه دوستش زنگ بزنم اونم پیگیر شد تهش گف ابجی پدرش هر چی میتونست بارم کرد شما کم کم فراموشش کن اون یکی دوستش ولی گف من اوکی میکنم نگران نباش فلان 😔هر وقت منو میدید گریه میکرد میگف تو نباشی من چی کنم من ب خاطرت همه کار میکنم میمیرم بدون تو و واقعا هم خودشو ثابت کرد هم به من هم به خانوادم 😔💔فقد اینم میدونم ک حال خودشم خیلی بده 😔💔چی میشه به نظرتون 😔

جدایی شما چه ربطی به تصادف داره؟!

نمیدونم چون ماشین داداشم بوده .پدرش سر تصادف عصبی بوده منم شبش گفتم حداقل برو ب بابا بگو بیاین برنامه ی ما بهم نخوره از اونجا پدرش دیگ قاطی کرد کلا ک من الان برم چی بگم .بعدشم ک کلی حرف زد راجب من تهشم گف حق نداره ارتباط داشته باشه تا ۵۰۰ ملیون پول بیاره منم برم عقدشون کنم 

نمیدونم چون ماشین داداشم بوده .پدرش سر تصادف عصبی بوده منم شبش گفتم حداقل برو ب بابا بگو بیاین برنام ...

عجب بابایی

نظرخود پسره چیه؟

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
فقد تونستم ب یه دوستش زنگ بزنم اونم پیگیر شد تهش گف ابجی پدرش هر چی میتونست بارم کرد شما کم کم فرامو ...

تجربه ثابت کرده،هیشکی بدون اون یکی نمرده

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم