2777
2789

واقعا برام جای سواله ...چی میشه؟ انقد سخته؟

آخه یکی میگه با شش ماه رسیدم‌به هدفم در حالیکه یکی دیگه چند سال پشت میمونه؟ به ای کیو‌هم در این حد دیگه ربط نداره ...نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پشت کنکور موندن شرایط خیلی سخت میشه اگه قبولیاهم نگا کنی درصد کمیشون پشت کنکور بودن

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

هیچ کدوم. یا توقعشون بالاس یا بد انتخاب رشته می کنن یا تست زنی بلد نیستن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آدما دغدغه ها و مشکلاتشون مختلفه 

یه موقع میبینی یه زمانی شرایطشو نداشته یا درگیر حاشیه و چیزای دیگه میشه و بعد به خودش میاد 

یا یه لیسانس میگیره دوباره کنکور میده 

یه بچه ۱۸ ساله بنظرم ممکنه هنوز به اون پختگی نرسیده باشه و نتوسته باشه علاقه و مسیرشو پیدا کنه