2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچی جمع نکردی تا حالا 

مگه دوسه روزه میشه جمع کرد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

استرس نداره  .اما  تا الان‌باید جمع کرده بودی که 

پاشو شروع کن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

برو اول دنبال کارتون که از واجباته 

بعدم رورنامه و دستمال و این چیزا برای لای ظرفات 

کارتونای شکستنی رو خیلی سنگین نکن و روی کارتونا بنویس چیا توشه 

چیزای پلاستیکی رو توی کارتونای بزرگ میتونی بذاری و پرکنی ولی کارتونای کوچیک برای طظرفای شکستنی 

قبل اساس کشب اصلی هم شکستنیا و ظرفا و کوچیکا رو خودتون ببرین اونجا 

رختخوابارم قشنگ با ملافه بپوشون تونستین اونارم ببرین 

یه جوری باشه یه سرویس فقط بمونه اونم چیزای بزرگ و سنگین چونکه هزینه کارگر و ماشین زیاده

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دردت رو می فهمم ،یه هفته پیش اسباب کشی داشتم پدرم درومد با اینکه دست تنها نبودم هنوز هم کارام مونده تمیز کاری دارم خیلی خستم ، ببین اصلا استرس نده به خودت فقط اساسی کارکن جمع کن بعد یه هفته راحتی کارات کمتره

لباسهاروبزارتوی کیسه زباله،چینیهاروهم بزار توی کیسه پلاستیک ومحکم گره بزن که تکون نخوره،میشه لباس هم بزاری لابلای چینیهاکه نشکنه،دوروسایل چوبی هم ضربه گیربزارالبته جا برای دست کارگرهابزارکه بتونن بلندکنن ،وگرنه ضربه گیرهارومی کنن،قبل رفتن توی خونه جدیدسم مورچه یاکامن بزنین 

عزیزم تا میتونی کارتن و گونی جمع کن گونی خیلی بدرد میخوره هرچیزی که میدونی تو اسباب کشی اسیب نمیبینه رو گونی کن انقد راحت جمع میشه که نگو

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

خدا کنه منم خونه بخرم ازین‌ خونه پدرشوعرم برم خونه مستقل خودم 

خدا قسمت همه بکنه 

حتماً روی کارتن ها بنویس واسه آشپزخانه یا اتاق خواب یا پذیرایی 

حتی بنظرم بنویس که مثلاً توی کارتن کریستال هست 

یا چینی یا مثلاً قاشق چنگال اینجوری راحت‌تر می‌تونی جا به جا کنی

من قبل جابجایی تا میتونستم همه‌چیمو شستم تا کوچکترین ظرفو ظروفم بد از همونجا که خشک شدنو دستمال کشیدم جمع کردم تو کارتن رو هر کارتن هم هرچی میذاری اسمشو روش بنویس که از اول وسایل آشپزخونه نره اتاق و برعکس وقتی ام ساکن شدم ۲ روزه همه چیم جمو جور شد

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...