2777
2789
عنوان

واقعا همتون زندگیتون درحال نابودیه؟!طلاق عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 82 پست
میام سایت افسردگی میگیرم

ما بعد هشت سال زیر یه سقف زندگی کردن هنوز عاشق همیم حتی بیشتر از روزای اول.بقول همسرم عشق اون روزا انگار یجورایی ناپخته بود و کشش به جنس مخالف ولی الان عشقمون پختس و دوست داشتنی تر😊

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راضیم 

فقط از من نصیحت ازدواج که خواستی بکنی دور بودن خونت از مادرشوهر اولویت باشه 

دور باش عزیز باش واقعا راسته 

هرچی نزدیک باشی توقع ها میره بالا و شوهرت رو پر میکنن و میندازن جونت 

یه شب دعوا شد ازاونشب یک ماه و خورده ای گذشته اما دنبالمم نیومده

دلیلش چیه خب؟

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
خیلیا از خانوما حتی از اشپزی کردن بیزارن!!

این که بستگی به علایق ادم داره ن زندگی متاهلی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میام سایت افسردگی میگیرم

منم زندگیم عاشقانه نیست کلن زندگیم خیلی هم بده ولی واقعا منم نمی رم تاپیک خیانت که اصلا .راهکار هم که میدم که شاید کارگشا باشه سریع چند نفری میان و جبهه میگیرن 😄

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

ببین عزیزم ۵۰درصد تاپیک های خیانت و دعوای زن و شوهر الکیه و ساخته ی ذهن بیمار استاتره .....از اون ۵۰درصد باقی مونده ۴۰درصد لوس بازیه فقط ۱۰درصد واقعا مشکل دارن ....پس از زندگی مشترک نترس

لا إله إلّا اللّه
من راضیم  فقط از من نصیحت ازدواج که خواستی بکنی دور بودن خونت از مادرشوهر اولویت باشه  د ...

من شخصا وقتی خونه مستقل شدیم تازه رنگ خوشی دیدم

تازه شوهرم فهمید زن گرفته

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
منم مثل شما

خداراشکر 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بعضی هام از کاه کوه میسازن    خیلیها مشکلات افسردگی واعصاب دارن    یا سختی بی پولی مستاجری   بالاخره این زمان از ۲۰ سال پیش مشکلات بیشتر شده تو زندگیها   فضای مجازیو گرونیو  چشم وهم چشمیو ووووووو زندگیهارو داره خراب میکنه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭