2777
2789
این آزمون فرمالیتس من زنداییم هنوز آزمون نداده قبول شده داره کار میکنه بهش گفتن برو برگه رو سفید رد ...

واقعا؟؟؟ پس چرا ما رو مچل میکنن نامردا... دوتا بچه رو میذارم خونه میرم کتابخونه درس بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آزمون فرمالیتس من زنداییم هنوز آزمون نداده قبول شده داره کار میکنه بهش گفتن برو برگه رو سفید رد ...

احتمالاپارتی داشتن دوستم پارسال امتحان دادبادرصد بالاقبول نشد

تازه باسهمیه منطقه محروم

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

بهش بگو منم راهنمایی کنع خب 😂😂تو کل عالم ی پارتی هم ندارم 

اگ خدا کاری کنه برام 

واقعا؟؟؟ پس چرا ما رو مچل میکنن نامردا... دوتا بچه رو میذارم خونه میرم کتابخونه درس بخونم

نه گلم من ازمون دادم قبول شدم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

باور نکنین حتماپارتی داره

درصدمشخصی داره که از حدنصابش کمتر بزنیم مردودمیشیمکادر قرمز میاره

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

ما پارسال این موقع تو این حال و هوا بودیم از اردیبهشت ماه تا شهوریور ماه طول کشید توی همین چندماه پدری از ما دراومد که نگو و نپرس نصف موهامون سفید شد از بس چشم انتظاری کشیدیم

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...
احتمالاپارتی داشتن دوستم پارسال امتحان دادبادرصد بالاقبول نشد تازه باسهمیه منطقه محروم

بابا مامانش معلم بودن منم میگم دیگه همه انتخاب شدن آزمونو میگیرن فقط پول بگیرن از ما بیچاره ها چقدر دادین فک کنم دویست باشه الان دیگه آموزش پرورش هم شده پارتی تف