2777
2789
قبول شدی حالا؟ 

من نه همسرم اره خداروشکر قبول شد

ولی انقدر عذاب کشیدیم که گفتنی نیست ما خیلی شرایطمون سخت بود چشم انتظاری و استرس اونم بیچارمون کرده بود

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...
واقعااسترس داره قبول شدین؟

همسرم ازمون داده بود قبول شد

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه همسرم اره خداروشکر قبول شد ولی انقدر عذاب کشیدیم که گفتنی نیست ما خیلی شرایطمون سخت بود چشم ا ...

همسرت چقد خونده بود ؟ ☹️☹️☹️خداروشکر عزیزم انشالله منم قبول شم 

باور نکنین حتماپارتی داره درصدمشخصی داره که از حدنصابش کمتر بزنیم مردودمیشیمکادر قرمز میاره

واا من چرا الان مثلا دروغ بگم آخه چی ب من میرسه من خودم پرستارم حقوقم آموزش پروشم هیچی نیست برام شرکتم نکردم نترس میگم بخدا کارای اداریشم شده 😕الان چرا دروغ بگم فقط گفتن اسمت رد شه میگم شب قبلش عروسیشه😅

خدا رو شکر... خدایی خیلی زوره ما اینقدر سختی میدیم به خودمون بعد با پارتی قبول کنن..

والله من که چنین چیزی ندیدم

اتفاقا خانواده همسرمم فرهنگی هستن

بله به چیزی داریم به نام خرید خدمات که اکثرا از بچه های فرهنگیان برمیدارن منتها اون اصلا استخدام نیست،ساعتی

تو جریان استخدام خدایی من پارتی بازی ندیدم

رقابت هم بسیار تنگاتنگه، سخت تر از کنکور

منم با دوتا بچه و تدریس خودم و کارهای منزل ( تو شهر غریب که همه مسئولیتها با خودم بودم) قبول شدم 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
همسرت چقد خونده بود ؟ ☹️☹️☹️خداروشکر عزیزم انشالله منم قبول شم 

همسرم کلا یک ماه خوند

اما خیلی بلد و باهوش بود توی کرج بودیم ما کلا ۱نفر میپذیرفتن ک خداروشکر اون یک نفر همسرم بود😅

واا من چرا الان مثلا دروغ بگم آخه چی ب من میرسه من خودم پرستارم حقوقم آموزش پروشم هیچی نیست برام شرک ...

جسارت نشه گلم اخه فقط با پارتی میشه حتی توکارنامه هم دست برد

پارسال اون دوستام که خونده بودن مخصوصامتاهلاقبول شدن

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون
واا من چرا الان مثلا دروغ بگم آخه چی ب من میرسه من خودم پرستارم حقوقم آموزش پروشم هیچی نیست برام شرک ...

همه ک دنبال حقوق نیستن عزیزم 

من یکی واقعا از بچگی ارزوم بوده معلم شم 

احتمالاپارتی داشتن دوستم پارسال امتحان دادبادرصد بالاقبول نشد تازه باسهمیه منطقه محروم

آره دیگه خیلیا پارتی دارن کم نیستن مثلا کرج چقدر میخواد١٣٠تا فک کنم ینی نداریم ١٣٠تا پارتی دار؟ اینقدر اینارو گفتن منم یاد گرفتم😂😂 ولی نامردیه ی سریا حقشون نیست واقعا باید آزمون درست برگزار بشه و از نظر عملی افراد سنجیده بشن