2777
2789
عنوان

بی بی گذاشتم مثبت شده میترسم کاذب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون آجی آیناز خیلی دعام کن ممنون آجی مریم جون دعام کنید مرسی از همتون بچه ها برام خیلی دعا کنید فردا دوباره بی بی میزارم ببخشید دیر جواب میدم نتم ضعیفه
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
ممنون رها جون خداکنه واقعی باشه دعام کن
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
ممنونم از همتون بچه ها ببخشید نتونستم جواب همتونو بدم نتم ضعیف بود
میخوام فردا باز بی بی بزارم اگه مثبت بود برم آز میترسم الان برم آز
سلام محدثه جوووووووووونم خداروشکر...خدارو صدهزارمرتبه شکر عزیزم...ان شاءالله که مثبته میری آز میای اونم مثبته عززززززیزززززززززم.......ان شاءالله اولین مامان تاپیکمون خودتی گلم
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
وووووووووووااااااییییییییییی محدثه جونم خداروشکرمامان شدی من قراربوددیگه نیام نی نی سایت ولی امروز اومدم همینطوری اومدچه خبرخوبی خداجون
همه امیدم به اینه که خداهمیشه حاضروناظره واینکه بالاخره همه میریم پیش خودش