2777
2789
عنوان

شما جای من باشین باور میکنید؟

133 بازدید | 14 پست

اقایی مراجعه کننده محل کارم بوده حدودا دو ساله میامده میرفته هیچ حرف و رفتار ویژه ای نداشتیم چرا من کارشو درست انجام میدادم و برای کارش خیلی باهام ارتباط میگرفت ولی همش کاری بود....

تا اینکه محل کار من جابجا شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادشو فرستاد خواستگاری با خودشم که صحبت کردم ادعا میکنه علاقه داره

میگه چندباره خوابتون رو میبینم که خانوادم میان پیشتون ولی مطرح نمیکنن و....

میگه قلبا علاقه داره...خیلی اصرار میکنه بزار خوشبختت کنم

حالا این وسط چیزی که برای من سواله اینکه چرا وقتی محل کار من جابجا شد هیچ وقت خودش نیامد محل کار جدیدم...

یکم مسیرش دور میشه مثلا در حد یک ربع... 

همچنانم نمیاد محل کار جدیدم

برام سواله اگر کسی شخصیو دوست داشته باشه نباید حداقل بیاد دیدنش! چرا نباید بیاد؟

بنطرتون طبیعیه؟

نمی دونم، اما به هرحال حتما علاقه داره که اومده خواستگاری رسمی با خانواده

بله انتخابش هستم اونم بر اساس منفعیت و شرایط....

ولی امروز شک کردم میگم چرا این حتی یکبارم تو این دو ماه نیامد... ادم اگر کسیو دوست داشته باشه به هر حال راغب دیدار حضوری هست...

موقعیت شغلیت خوبه؟ 

بله بخصوص نسبت به اون

حتی خودش بهم میگه وجهه اجتماعی توبی داری

تحسینم میکنه میگه موفقی

اینم بگم من گلایه از کارم کردم که نمیتونم هم شاغل باشم هم متاهل گفت استعفا بده منم گفتم نمیشه سریع قبول کرد...

بله بخصوص نسبت به اون حتی خودش بهم میگه وجهه اجتماعی توبی داری تحسینم میکنه میگه موفقی اینم بگم م ...

شایدم همینطوره که حس میکنی.

حالا اگه شرایطش هست ضمن تحقیقاتتون بیشتر آشنا بشی متوجه میشی چه چیزایی اولویت هاشه. 

افکار نمیشه همیشه پنهون باشه بالاخره ناخواسته به زبون میاد یه جورایی

درست میگی عزیزم❤️

اومدم تاپیک ات عزیزم، این آقا رو درست حدس زدی هم دور از جون خدا رو میخواد هم خرما ،خب خوبه براش کار هم کنی ،پول یکی تون خرج میشه اون یکی جمع میشه از نظر اون آقا ،این هم ک نمیاد معلوم نیست چه داستانی داره الله اعلم ولی از من بهت نصیحت حس ما زنا هیج وقت اشتباه نمی کنه ۹۰ درصد درسته 

اومدم تاپیک ات عزیزم، این آقا رو درست حدس زدی هم دور از جون خدا رو میخواد هم خرما ،خب خوبه براش کار ...

دقیقا من خودم همش میگم اگر شک کردی به علاقه کسی بدون یک جای کار میلنگه

باز میگم شاید من زیادی حساس و نکته سنجم!