2777
2789
عنوان

بچها شما هم یه وقتایی دلتون برای گذشته تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 39 پست
خدا رحمت کنه رفتگان رو⚘🖤 ولی ما باید زندگی کنیم درسته دلتنگی برای کسانی که دوستشان داریم جزئی از ز ...

ممنون 

خیلی سعی کردم حال خودمو خوب کنم خیییلی تلاش کردم برای زندگیم دوست نداشتم از دست بدم زندگیمو اما بریدم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الان نیست 

عزیزم شاید به جرات بگم ۹۰درصد اینطوری هستن و حالا هرکی تو گذشته دنبال یه چیزی هست که به دستش نیاورده...ولی واقعیت این هست که گذشته ها گذشته و باید حال و آینده رو ساخت...تو هنوز جوون هستی و پر از احساس و انگیزه.به خصوص اینکه مادر دوتا دسته گلی

پس نامید نشو و شروع کن از اول.همین اول کار سعی کن با یه مشاور همراه بشی.براش حرف بزن تا خالی بشی و از حرف ها و تمربه هاش استفاده کن.

خودتم با بچه ها مشغول کن و برای هرروزتون به خصوص روزهایی که همسرت نیست برنامه مخصوص داشته باش.مثلا برید پیاده روی و پارک،آشپزی و کیک و ...

نذار وقتی همسرت نیست فکر و خیال اذیتت کنه...

پس اولین مرحله شروع از خودته و مشغول کردن خودت.

بعدش کم کم که از این حالت خستگی و بی حوصلگی دربیای تمرکزت رو بذار روی روابطت با همسرت.

کارهای جدید و جذاب بکن،مثلا قبل اومدنش با بچه ها براش سورپرایز داشته باش یا برنامه پیک نیک ساده بچین،حتمااااا شبها برنامه دونفره جدید و جذاب براش بچین و ...

بین اینها تو فرصت های مناسب حرف هاتو بهش بزن.نه با دعوا و تحمیل،اول خودت انجام بده ببینه چه خوبه عشقبازی،بعد ازش درخواست کن و حرفاتو بزن کم کم...

مطمئن باش موفق میشی.

منم مشکل شمارو دارم و متاسفانه من تو حرف زدن مشکل دارم.نمیتونم حرفامو بهش بفهمونم...اونم خیلی سرد شده بود که خودم شروع کردم درست کردن،ولی حالا حالاها کار دارم 

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
عزیزم شاید به جرات بگم ۹۰درصد اینطوری هستن و حالا هرکی تو گذشته دنبال یه چیزی هست که به دستش نیاورده ...

عزیزدلم ممنون بابت حرفایی که زدی درسته من به مشاوره احتیاج دارم ولی کاش مردها هم برن زیر بار مشاوره کاش یه چیزایی قبل از اینکه دیر بشه خودشون درست کنن من الان یا به خودکشی یا خیانت فک میکنم هرچند جرعت انجام هیچکدومشون ندارم ولی تمام چیزایی هم که گفتی من انجام دادم باورت میشه تقریبا ۹۰ درصدشون ولی شاید ۵۰درصد بهش جواب داده فرداش یادش می ره همه اینها

عزیزدلم ممنون بابت حرفایی که زدی درسته من به مشاوره احتیاج دارم ولی کاش مردها هم برن زیر بار مشاوره ...

حق میگی عزیزم و کاملا درکت میکنم چون خودمم با این مشکل روبرو هستم

ولی ناامید نشدم و ادامه میدم به خاطر بچه ها.گاهی که میبینم جواب میده بیشتر انگیزه میگیرم و باخودم میگم شاید باید بیشتر تلاش کنم.

از طرفی اینم درنظر بگیر که خلقیات مردا با زنا فرق داره،شاید ما باید بیشتر وقت بذاریم برای زندگی.

درمورد مشاور هم خوب شما که بری و کم کم رو خودت کار کنی،همسرتم با دیدن تغییرات و با زبون بازی شما شاید راضی بشه باهات بیاد.

منم مطرح کردم با همسرم چیزی نگفت ولی بلاخره راضیش میکنم که باهم بریم

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

کاش یه نفر از دوستان میومد راهنمایی میکرد درمورد اینکه چطور حرف بزنیم با چه سیاستی پیش بریم با این نوع مردها