بچها شما تو گذشته عاشق شدید یا عین من نزاشتن به اون مرحله برسید😭خیلی حالم خرابه یه وقتایی دلم انقد برای یه بغل تنگ میشه که حد نداره کاش مردا این چیزا درک میکردن من دوتا بچه دارم ولی دلم برای خودم میسوزه نه عاشقی کردم نه جوونی کردم نه خوشی کردم با خودم میگم خدا چرا منو خلق کرده هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی تراخدا بیایت باهم حرف بزنیم دارم میترکم 😭😭😭😭😭
خودت باید سعی کنی که حالتو خوب کنی، هیچ کس نمیتونه حالتو خوب کنه، شما الان مادر دو تا بچه هستید برای اونها هم باید یه مادر شاد باشید ، با شوهرت صحبت کن بگو که نیاز به محبت و توجه بیشتری داری، خودت برو بغلش کن بگو بخند باهاش،سربه سرش بزار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی ما باید زندگی کنیم درسته دلتنگی برای کسانی که دوستشان داریم جزئی از زندگیه ولی نباید خودمون رو غرق گذشته کنیم که دچار افسردگی بشیم باید به آینده امیدوار باشیم
برای خودت کار هنری یا مطالعه کن کمتر به گذشته فکر کنی
خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
همه این راه ها رفتم بقران هرکاری بگی کردم شوهرم بی تفاوت شاید یه وقتایی جبران کنه ولی نه همیشه
مهربون باش باهاش، حرفهای قشنگ بزن، فکر کن واقعا داری با عشقت زیر یه سقف زندگی میکنی، سرزنده باش، کتاب بخون اهنگ شاد گوش کن، گذشته ها را رها کن ، به فکر حال و اینده زندگیت باش
۱۵ سالگی از مامانم متنفرم همش دنبال شوهر دادن من بود با اینکه هم قشنگ بودم هم درسم خوب بود نمیدونم چرا منو انقد زود رد کرد پدرمم فوت کرده وقتی من ده ساله بودم
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱 هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.