2777
2789
عنوان

بچها شما هم یه وقتایی دلتون برای گذشته تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 39 پست

خودت باید سعی کنی که حالتو خوب کنی، هیچ کس نمیتونه حالتو خوب کنه، شما الان مادر دو تا بچه هستید برای اونها هم باید یه مادر شاد باشید ، با شوهرت صحبت کن بگو که نیاز به محبت و توجه بیشتری داری، خودت برو بغلش کن بگو بخند باهاش،سربه سرش بزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باید سعی کنی که حالتو خوب کنی، هیچ کس نمیتونه حالتو خوب کنه، شما الان مادر دو تا بچه هستید برای ...

همه این راه ها رفتم بقران هرکاری بگی کردم شوهرم بی تفاوت شاید یه وقتایی جبران کنه ولی نه همیشه

منم پدرم فوت کرده دلم داره پاره میشه تنهایی

خدا رحمت کنه رفتگان رو⚘🖤

ولی ما باید زندگی کنیم درسته دلتنگی برای کسانی که دوستشان داریم جزئی از زندگیه ولی نباید خودمون رو غرق گذشته کنیم که دچار افسردگی بشیم باید به آینده امیدوار باشیم

برای خودت کار هنری یا مطالعه کن کمتر به گذشته فکر کنی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
همه این راه ها رفتم بقران هرکاری بگی کردم شوهرم بی تفاوت شاید یه وقتایی جبران کنه ولی نه همیشه

مهربون باش باهاش، حرفهای قشنگ بزن، فکر کن واقعا داری با عشقت زیر یه سقف زندگی میکنی، سرزنده باش، کتاب بخون اهنگ شاد گوش کن، گذشته ها را رها کن ، به فکر حال و اینده زندگیت باش

چندسالگی ازدواج کردی

۱۵ سالگی از مامانم متنفرم همش دنبال شوهر دادن من بود با اینکه هم قشنگ بودم هم درسم خوب بود نمیدونم چرا منو انقد زود رد کرد پدرمم فوت کرده وقتی من ده ساله بودم 

مهربون باش باهاش، حرفهای قشنگ بزن، فکر کن واقعا داری با عشقت زیر یه سقف زندگی میکنی، سرزنده باش، کتا ...

چقد دیگه باهاش حرف بزنم چقد بگم منم آدمم منو درک کن برامنم وقت بزار اما کو گوش شنوا بخدا بریدم دیگه اگر این دوتا بچه نداشتم خودمو میکشتم

اره گاها خیلی دلتنگ میشم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

يه وقتايى كه نه تقريباً هميشه 😔😔

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

میتونم بگم درحدی که هرررر روز یکی دو ساعتم فقط غرق در خاطرات بچگیمه

و خیلییی وقتا بخاطرش گریه میکنم چون دلم میخواد برگردم به کودکیم💔

فک کنم از اثرات افسردگیه یه مدت تحت فشار روحی زیادی بودم😅🥲