2777
2789
عنوان

دخترعمم زنگ زد کلی گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 51 پست

پدر و مادرا با تبعیض قائل شدن ،باعث میشن بچه ها از همدیگه متنفر بشن ،بیشترم این تبعیض از سوی مادر هاست به نظرم ،من خودم به شدت مادرم اهل تبعیض گذاشتنه ،ولی چه میشه کرد مادره احترامش واجبه ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین پسرا هم تفاوت خیلیه که یکی خونه اون یکی خونه و ماشین و دفتر کار  البته فکر کنم به دخترعمتم ...

ازدواج کرده جهازش آبرومند و خوبه بیچاره همش میخواست فشار نیاره بهشون خیلی باسلیقست

ازدواج کرده جهازش آبرومند و خوبه بیچاره همش میخواست فشار نیاره بهشون خیلی باسلیقست

رو چه حساب به يه دختر خونه دادن به يكى پرايد ؟! خيلى فرق داره قيمتشون 🤦‍♀️ پسره كه ديگه هيچى 

رو چه حساب به يه دختر خونه دادن به يكى پرايد ؟! خيلى فرق داره قيمتشون 🤦‍♀️ پسره كه ديگه هيچى 

نمیدونم من نمیدوستم اصلا یه جوری ادای این پدرمادرای عادلو در میارن من خودم شوکه شدم 

این حق الناس میشه؟میگفت نمیتونم ببخشم نه بخاطر پولش بخاطر اینکه انقدر فرق گذاشتن  کاش میشد به ...

البته نمیشه چیزی گفت و دخالت کرد بره به خودشون بگه شاید جبران کردن کلا قناعت زیادش واسه اونام عادت شده دیگه 

البته نمیشه چیزی گفت و دخالت کرد بره به خودشون بگه شاید جبران کردن کلا قناعت زیادش واسه اونام عادت ش ...

نه نمیگه خیلی مغروره بعد اینهمه سال تازه پیش من درد دل کرده طفلک