2777
2789
عنوان

دخترعمم زنگ زد کلی گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم  به نظرت من چجوری دخترعممو آروم کنم؟

دور از جونت عزیزم. 

من آروم نشدم فقط سرد شدم ازشون. حدود ۵ماه کلا باهاشون حرف نزدم ولی چه فایده ... اون موقع که باید به منم کمک مالی میکردن که خونه بخرم و... فقط به پسرشون کردن الان داداشم همه چیز داره هر چندماه مسافرت و ... من تنها یه گوشه خونه حتی روحیه ندارم برم بیرون. اگر خدایی هست ازشون نگذره داداش من شغل عالی درامد عالی همه چیز داشت همسرشم همینطور ولی من حتی کار هم ندارم یعنی اخرین بار بخاطر مادرم چون مریض شد و برادرم رفته بود عشق و حال مجبور شدم بدون اطلاع شرکت نرم و اخرش به دعوا و اخراج ختم شد.نه بیمه ای دارم نه پس اندازم همین الان جوابگو ... هیچی 

یه ادم افسرده که منتظر مرگش الان ناراحتن چون دعوا گرفتم و همه چیز رو به روشون زدم واقعا سرد شدم و اونا محبتی بهم خیلی بیشتر از قبل شدن هر چند قبلشم از لحاظ محبتی چیزی کم نمیزاشتن ولی مالی فقط حمایت از داداشم میشد. ولی خیلی سرد شدم حس تنفر حتی نسبت به برادرم دارم. خیلی دلم به حال خودم میسوزه ای کاش تو شکم سقت میشدم تو همه چیز سرم کلاه رفت حتی من بچه حرف گوش کن ترشون بودم یکبار اذیت شون نکردم و این بود جوابم . فقط بگو یکبار برای همیشه همه چیز رو بهشون بگه اینطوری هم خودش سبک میشه هم کلا دلسرد میشه

دور از جونت عزیزم.  من آروم نشدم فقط سرد شدم ازشون. حدود ۵ماه کلا باهاشون حرف نزدم ولی چه فاید ...

عزیزم امیدوارم خدا از جایی که فکرشو نمیکنی برات روزی بفرسته این دختر عمه منم مثل خودت خانومو مهربونه همش کمک حال پدرمادر ولی اونا همه زندگیشون پسرعممه همش اینو میکوبن واقعا آدم محتاج هیچکس نشه حتی پدر و مادر

باقیشم که بسپارید به خدا😭

به نظرم بچه هايى كه حرف دلشون رو نميزنند و به رو نميارن اول به خودشون ظلم ميكنند و پدر و مادرا هم بي ...

ببین قبول ولی مگه خودشون نمیبینن؟؟؟الان اینجوری بریز بپاش برا عروسی پسرعمم ازونور به این گفتن پول کلاستو از خواستگارت بگیر!!!این کارشون وحشتناکه دیگه

عزیزم امیدوارم خدا از جایی که فکرشو نمیکنی برات روزی بفرسته این دختر عمه منم مثل خودت خانومو مهربونه ...

متاسفانه ایرانی ها پسر دوستن. با اینکار دختراشون رو نابود میکنن انقدر از نظر روحی داغون و بی پناه ام که فکرشم نمیتونی بکنی به دخترعمت بگو تنها نیست. پدر و مادر من هر دوشون توسط خانواده ها تو همین مسائل ضربه های شدید خوردن ولی نمیدونم چرا همون بلا رو سر بچه خودشونم اوردن. همیشه به مادرم میگم ای کاش دق ات میدادم ای کاش مثل دخترای فایل ابرو برات نمیزاشتم که اینطوری حداقل دلم اتیش نمیگرفت

دقیقا امان از دست مادرها  از برادرم متنفر شدم

من مادرم بین من با خواهر کوچکترم فرق میگذاره ،چی بگم ،سپردمشون دست خدا ،البته اینم بگم خواهر من ،خواهر نیست ،از صد تا دشمن بدتره ،آتیشایی به زندگیم انداخت که خدا می‌دونه ،دلم خونه ولی به کی بگم 

من مادرم بین من با خواهر کوچکترم فرق میگذاره ،چی بگم ،سپردمشون دست خدا ،البته اینم بگم خواهر من ،خوا ...

داداش من خیلی خوب و ماه همیشه اونو از خودمم بیشتر دوست داشتم. ولی حس تنفر و حسادت نسبت بهش پیدا کردم

داداش من خیلی خوب و ماه همیشه اونو از خودمم بیشتر دوست داشتم. ولی حس تنفر و حسادت نسبت بهش پیدا کردم

حالا برادر میتونی با خودت بگی حداقل یکجنس نیستیم ،ولی مادر من از خیلی کارا که من رو منع میکرد ،اصلا به خواهرم ایرادی نمیگیره و آزادش گذاشته ،مثلا من برای پاتختیم میخواستم لباس بدون آستین بردارم ،مامانم نذاشت و یه لباسی که اصلا من دوست نداشتم رو خودش برام برداشت در مورد لباس عروسی هم همینطور ،حالا خواهرم چه لباسی برای عقد و عروسیش برداشته بود ،بماند 

یکی از دوستان من خانوادش خیلی خیلیپولدارن برادرش که هیچی هربارمیاد به پدرهمیگه میخوام از ایران برم پدره بخاطر اینکه نره یه تیکه زمین بنامش میکنه خواهرشم همسرش خیلی وضعش توپه ولی به باباش گفته به من پول بده اون مال همسرمه من واسه خودم میخوام پول داشته باشم بعد باباشون کارت بانکی کت برای حقوقش هست و کارت یکی از کرایه خونه ها رو داده به این دختز بعد  دوستم کارمنده مطلقه هست همسر سابقشم فوت کرده و خودش به تنهایی و سختی بچش رو بزرگ کرده الان بیست و چندساله کارمیکنه یه بارم نگفته پدرشم میگه تو از صد تا مرد مردتری این که نشد اما دوستم میگه روم نمیشه اصلا