سپید_بانو2 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/07 تعداد پست: 76 عنوان کسی خانم دکتر ربیعی بیمارستان مصطفی خمینی رو میشناسه؟ 535 بازدید | 7 پست فردا باهاش وقت دارم ، لطفا اگه میشناسینش بگین چه جوریه؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ 1394/04/01 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانا29 عضویت: 1390/03/14 تعداد پست: 479 سلام. من زایمانم با این خانم بود و دوره بارداری هم پیش ایشون می رفتم. خانوم خیلی خوبیه. همیشه شما رو تشویق به آرامش میکنه. مهربونه .
مامانا29 عضویت: 1390/03/14 تعداد پست: 479 من ظهر سزارین شدم. این که از من خواست کمی صبر کنم تا نمازشو اول بخونه بعد با هم به اتاق عمل بریم خیلی توی خاطرم مونده
سپید_بانو2 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/07 تعداد پست: 76 عزیزم اگه خودم بخوام سزارین میکنه؟ راستی مرسی که جواب دادی اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
مامانا29 عضویت: 1390/03/14 تعداد پست: 479 من واقعا مشکل داشتم و بچم نچرخیده بود و مجبور به سزارین شدم و ایشون انجام دادن اما بنظرم ترجیح ایشون به طبیعیه و اگه بتونی تشویق میکنه به زایمان طبیعی
سپید_بانو2 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/07 تعداد پست: 76 مرسی عزیییییزم اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
نارسیس45 عضویت: 1394/03/28 تعداد پست: 3 کارش چطوره؟منظورم جاى بخیه هاست؟ هزینه ی سزارین با تامین اجتماعی چند شد؟