2777
2789
عنوان

شوهرمو پسرم دارن برمیگردن لطفا راهنماییم کنید چه رفتاری نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 73 پست

مادرش پشت تلفن خیلی حرفای سنگینی بهم زد اونی ک این وسط درحقش ظلم شده بود من بودم اما بارم بخاطر پسرم جوابشونو ندادم خواهش میکنم برای ارامشم دعا کنید که حال دلم خوب بشه 

کاش قانون جوری عوض شه که تو دعوا و قهر و هر چی اولویت نگهداری بچه با مادر باشه و اگه پدر بچه رو بدون اجازه مادر ببره قانون باهاش برخورد کنه و درجا پلیس بچه رو بگیره و بیاره پیش مادر. خداوکیلی هم وابستگی بچه به مادر بیشتره خصوصا ۷ سال اول زندگی هم خیلی پدرها بی رحمانه از بچه برای سواستفاده از مادر استفاده میکنن . 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بتونم حس بدیه کلا

پاشو همین الان سوره مزمل بخون کوتاهه 

مرتب و آرامش داشته باش 

صلوات بفرست 

چای دم کن مادرشوهرت هم داره میاد ...انگااااار نه انگااااار 

اگر خواست بحثی باز کنه با خنده رد کن بگو‌ مامان در مورد چی حرف میزنی ؟! 

اون موضوع تموم شده برای من ..بهش فکرم نمیکنم .یه چی بود بین زن و شوهر تموم شد.مثل همه ☺️☺️

چه کار بدی کرده که بچه ۲ ساله رو از مادرش جدا کرده😢 ولی حالا که خودش دست از پا درازتر داره برمیگرد ...

عزیزم مادرش ازم طلبکاره و شوهرمو مدام تحریک میکنن نمیتونم دیگه دعوا رو کش بدم

کاش قانون جوری عوض شه که تو دعوا و قهر و هر چی اولویت نگهداری بچه با مادر باشه و اگه پدر بچه رو بدون ...

عزیزم دزدیدن بچه برای شوهرم کاری نداره شهر پدرمادرشم ۱۲ ساعت فاصله هست شوهرخواهرشم وکیله و کلا خواهرومادرش تحریک کننده هستن 

اگه چیزی بگم دوباره میدزده میبره منم نمیتونم بچمو پیدا کنم

عزیزم مادرش ازم طلبکاره و شوهرمو مدام تحریک میکنن نمیتونم دیگه دعوا رو کش بدم

خب پس بی خیال شو عزیزم،به خدا بسپارشون 

خدا به وقتش خوب تو کاسه شون میذاره

خودتم از این به بعد هر روز سوره مزمل رو بخون و فوت کن به شوهرت 

عزیزم دزدیدن بچه برای شوهرم کاری نداره شهر پدرمادرشم ۱۲ ساعت فاصله هست شوهرخواهرشم وکیله و کلا خواهر ...

خب اینکه پدر و مادرش ۱۲ ساعت از شما دورن که یه برگ برنده است عزیزم. اگه سعی کنی قلق شوهرتو بدست بیاری، خانوادش انقدر دورن که هیچ غلطی دیگه نمیتونن با زندگیت کنن. سعی کن هر چی بوده رو بذاری تو گذشته بمونه و اصلا مرور نکن. یه شروع تازه داشته باش. کتاب‌زنان زیرک رو حتما بخر و بخون خیلی کمکت میکنه زندگیتو دستت بگیری. ایشالا دیگه فقط عشق و شادی و برکت تو زندگیتون باشه😍😍

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !