2777
2789
من هستم  بسیار اجتماعی  پر جنب و جوش  همیشه دوسدارم در اجتماع حاضر باشم ،نظربدم خ ...

منم صبرم صفففررررر

اگه دیگه خیلی مجبور باشم یچیو تحمل کنم خیلی بهم فشار میاد

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی موزی و باسیاست 

من همیشه چوب ساده گیمو خوردم

خیلی بابت بی سیاستی اذیت شدم

ولی نمیدونم رفتارم چطوره که دو نفر از اقوام درجه۱ مدام بهم میگن خدای سیاست و چون در واقع  اینجوری نیستم خیلی ناراحت میشم

من همیشه چوب ساده گیمو خوردم خیلی بابت بی سیاستی اذیت شدم ولی نمیدونم رفتارم چطوره که دو نفر از اق ...

جدی؟؟

ما هم ی مورد تو فامیل داریم با اینکه سنشم زیاد نیست شاید ۲۴ اینا باشه  ولی میبینمش همیشه میگم خدای سیاسته 

طرز برخورد طرز حرف زدن 

جدی؟؟ ما هم ی مورد تو فامیل داریم با اینکه سنشم زیاد نیست شاید ۲۴ اینا باشه  ولی میبینمش همیشه ...

والا بخدا 

اتفاقا دقیق به منم همینو میگن🤣

خانومای خردادی چطورن؟ من خودم خردادی ام بگید ببینم مثل همیم😂

خردادی مهربون دلسوز مسئولیت پذیر بهترین تکیه گاه و بسیار دمدمی مزاج یا دو شخصیتی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
دوتا خصوصیت خوبم قاطیش میکردی دختر😅 اومدو بهمون برخورد

ببخش من نمیدونستم شما آذرماهی هستین. قبل اینکه بیام تاپیکت داشتم به اون فکر میکردم. خیلی دلمو شکسته بود. یهو اینجا خودم و خالی کردم، 😘

ببخش من نمیدونستم شما آذرماهی هستین. قبل اینکه بیام تاپیکت داشتم به اون فکر میکردم. خیلی دلمو شکسته ...

نه عزیزم من ناراحت نشدم

راحت باش🥰

سلام عزیز دلم خوبید ؟؟تو تاپیک ها دنبال درمان کک و مک بودم پست شما رو دیدم شما واسه کک و مک دختر گلت ...

سلام عزیزم

بله دکتر بردم

ولی گفت بخاطر رنگ وحساسیت بالای پوستش اینجوری شده

دخترم خیلی سفیده

گفت نیاز به درمان نداره

به احتمال زیاد بزرگ بشه خیلی بهتر میشه

منم دیگه پیگیر نشدم