2777
2789
کی گفته شلخته ایم،😮‍💨😮‍💨😮‍💨

ببخشید قصد توهین نداشتم تو طالع هندی هم نوشته و آذریهای اطرافم هم همینن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مهربونم و دلسوز ولی زود عصبی میشم قهرم کنم باید ببینم طرفم کیه اگه دوستم بود محلش نمیدوم تا خودش بیاد ولی اگه کسی که دوسش دارم باشه زود میبخشمش 

نازنازی 

زودم گریه میکنم خیلی احساسی م 

من خودم آذر ماهی هستم تو کارم جدی هستم با کاری به کار هیچ کس ندارم تا زمانی که باهام کاری نداشته باشن ولی اگه از کسی دلم شکست دیگه به هیچ وج اون آدم سابق نمیشم باهاش کلا حذف میشن واسم اگه از کسی هم خوبی ببینم صد برابرشو جبران میکنم براش 

واقعا غیرقابل پیش بینی هستیم یا صفر هستیم یا صد اکثرا انتقامجو هستیم و میتونیم خیلی کینه ای هم باش ...

این دقیقا خود منم

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️
بله هست  یکم مغرره خودشو خرد نمی کنه یعنی هیچ وقت ندیدم که درمورد وضعیتش اعتراض کنه یا ناله کن ...

خدا براهم حفظتون کنه

بخدا راست میگم. خیلی فضول و جاسوس. بی چشم ورو. زبون تلخ. دل بشکن

دوتا خصوصیت خوبم قاطیش میکردی دختر😅

اومدو بهمون برخورد

این : رو مخ یه موقع های حال بهم زن و با آبانی ها رفیق خوبی میشن یه جورایی قل همدیگن هر دو ماه موز ...

آره با جاریم خیلی دوستم آبانیه