2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکسیدان درصد پایین با مقدار کم بریز. رنگ خوب بگیر . تایم زیاد نمیخواد بمونه نیم ساعت نهایت ۴۰ دقیقه کافیه. وقتی رنگ گذاشتی باد سشوآر گرم اصلا نگیر چون هرچی گرم شه رنگ روشن تر میشه و سفیدا کمتر رنگ میگیرن

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

وقتی مو سفید میشه یعنی رنگدانه های اصلیشو از دست داده وقتی فقط یک رنگ را استفاده می کنید با شستشو سریع سفیدی بر میگرده چون فقط یکی از رنگدانه ها رو بهش برگردوندید باید حداقل از ۲ تا رنگ استفاده کنید مثلا ترکیب زیتونی و دودی که به شما یه رنگ قهوه ای خوش رنگ میده می تونید یکی و توو پایه ی ۴ ترجیحا دودی و رنگ دیگر رو توو پایه ی ۵ انتخاب کنید با اکسدان ۶ درصد خیلی هم رنگتون شل نباشه

وقتی مو سفید میشه یعنی رنگدانه های اصلیشو از دست داده وقتی فقط یک رنگ را استفاده می کنید با شستشو سر ...

ببخشید راجب اینکه سرکه یا استیک اسید بزنم به موهام تا رنگدانه هاش از بین برن و موهام روشن شن چیزی نمیدونین؟

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
ببخشید راجب اینکه سرکه یا استیک اسید بزنم به موهام تا رنگدانه هاش از بین برن و موهام روشن شن چیزی نم ...

وای نه نمیدونم و اصلا پیشنهاد نمی کنم ببینید به قول استادم روشن کردن مو با بهترین دکلره هم مثل ایگورا و ولا آسیب به مو هست چه برسه به سرکه و ...

وای نه نمیدونم و اصلا پیشنهاد نمی کنم ببینید به قول استادم روشن کردن مو با بهترین دکلره هم مثل ایگور ...

اها ممنون راهی سراغ ندارین واسه روشن تر شدن موی بور؟بجز رنگ کردن

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم