2777
2789

الان ته حلقم ی کوچولو حالت خارش داره بنظرتون ب دکترم بگم یا بی خیال مرخص بشم برم خونم و تو خونه از خودم مراقبت کنم ؟؟

الان دوساعته اینجوری شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما بگو شاید بگه چیزی نیست. اگه هم چیزی باشه زود خوب میشی. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
احتمالا سرما خوردگی تازگی ها آنفلونزا زیاد شده مامان و بابام و شوهرم گرفتن بدجور گلو درد و سرفه میزد ...

روز چندم گلو دردشون شروع شد ؟؟؟

من الان نزدیک پنچ و شش روز بود فقط تب داشتم همین دوساعت پیش اینجوری شدم درد نیست ی حالت خارش هست

روز چندم گلو دردشون شروع شد ؟؟؟ من الان نزدیک پنچ و شش روز بود فقط تب داشتم همین دوساعت پیش اینجوری ...

بستگی به سیستم بدنی هرکسی داره شوهرم لرز داشت و گلو درد بود 4 و 5 روز همزمان سرفه هم میزد 

خب الان که گلو درد ت شروع شد شاید چند روز گاو درد باشی سرفه هم بزنی بنظرم آنتی بیوتیک این موضوع رو بدتر میکنه که اکثر دکترا آنتی بیوتیک میدن