2777
2789
عنوان

خواهرشوهر ۵ سالم آبرومو برد🤧

1614 بازدید | 41 پست

آقا جونم بگه براتون ک من الان تقریبا ۸ ماه ک عروسی کردم و داخل یه خونه تقریبا سی متری زندگی میکنیم

بعد یه شب عموی همسرم اینا گفتن ک میایم خونتون و شوهرم به مادرش اینام گفت ک بیان من چون خونه کوچیکه کل جهازمو نیاوردم و اکثرا دم دستی آوردم 

برای شام ۱۰نفر بودیم من فقط دوتا سرویس آرکوپال آوردم ک روی هرکدوم یه دیس برنجی هست

یعنی کلا دوتا دیس داشتم برا برنج 

من گفتم کافیه ولی مادرشوهرم ک زودتر اومدکمکم بده گفت دوتا کمه من میرم یکی از دیس های خودم رو میارم

خلاصه این خواهر شوهر ما دید ک خالم(مادرشوهرم )دیس رو آورد.....

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بعدموقع شام زن عمو اومد کمک بده ک سفره رو پهن کنیم یهو خواهر شوهرم گفت مامان کدوم ظرفا خودمونن حالا نه یه بار نه دوبار🥹🥹

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه من🫤🤯😳 قیافه خالم😠😠 قیافه زن عمو☺️🥴 قیافه خواهر شوهر😁😁

توضیح میدادی که زن عمو این جوری بوده

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲