2777
2789
عنوان

خواهرشوهر ۵ سالم آبرومو برد🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 41 پست
اشکال نداره حالا بچه ست یه چیز گفته مثلابگین زرنگه  خجالتم نداره خودت و می‌زدی به اون راه

همین کار کردم والا😄

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر برات مهمه،اصلا بدونند مادرشوهرت ظرف آورده اشکالش چیه؟؟؟؟بعدم اون بچه فقط ۵ سالشه ،ناراحت ...

بیشتر خنده دار بود

آخه میدونی اگه کلی ظرف آورده بود میگفتم آره

ولی یه دیس😐😂

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
بیشتر خنده دار بود آخه میدونی اگه کلی ظرف آورده بود میگفتم آره ولی یه دیس😐😂

میدونه چیه بچه ها تو این سن رو وسایل مامانشون حساسند به خصوص دخترها، تو این فکر بوده که مامانش یادش نره ظرف رو از شما پس بگیره😃😃😃😃😃

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
میدونه چیه بچه ها تو این سن رو وسایل مامانشون حساسند به خصوص دخترها، تو این فکر بوده که مامانش یادش ...

آره دقیقا بچه ها گاهی حرفایی میزنن ک آدم انتظارش رو نداره

به این چیزا اهمیت بدی زود پیر میشی بیخیال بابا🤭

ای خواهر اینقدر سر چزای الکی حرص میخورم ک الان ۲۱ سالمه خیلیا فک میکنن ۲۵به بالام

ای خواهر اینقدر سر چزای الکی حرص میخورم ک الان ۲۱ سالمه خیلیا فک میکنن ۲۵به بالام

حرص نخور من اینقدر جوش خوردم داغونم هزار تا درد دارم 

کاش میشد برگشت به عقب،دنیا جدی نیست ما جدی گرفتیمش

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

والا خودمم مثل شما بودم دیگه آمپر چسبوندم قرص میخورم میرم پیش روانپزشک سعی کن بیخیالی رو یادبگیری ژعفرون دم کن گل گاوزبان بخور  انقد خوبه ادم مادرزادی ریلکس باشه

والا خودمم مثل شما بودم دیگه آمپر چسبوندم قرص میخورم میرم پیش روانپزشک سعی کن بیخیالی رو یادبگیری ژع ...

همسرمم همینو میگه

امیدوارم درست شه

شما هم ان شاءالله خوب و ریلکس شی🥲