2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال چهارم پزشکی 

رلت؟😉

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔
🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️نه بابا رل چیه همونی که دوسش دارم و حسمو بهش گفتم😅♥️

چی شد؟ نکنه گفته بعد ازمونام میام خاستگاری😉🤣

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔
چی شد؟ نکنه گفته بعد ازمونام میام خاستگاری😉🤣

😂😂🤦🏻‍♀️نه آجی از این شانسا نداریم 

یه پیام داده بودم دیر سین زد اومد گفت که ببخشید دیر جواب دادم تو امتحانم بود که ان نبودم 

منم گفتم پس مزاحمتون نمیشم و وقتتون رو نمیگیرم ان‌شاءالله که بهترین ها واسه تون رقم بخوره

اونم گفت نه بابا این حرفا چیه ممنون همچنین برا تو 

منم فقط یه ری اکشن 🙏🏻دادم و تمام 

الان میخوام بدونم کی آزمون هاش تموم میشه که بدونم پیام میده🤦🏻‍♀️ 

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

😂😂🤦🏻‍♀️نه آجی از این شانسا نداریم  یه پیام داده بودم دیر سین زد اومد گفت که ببخشید دیر جوا ...

پتانسیل رل زدن داره؟!یا شوهر شدن ؟

ایشالا بهش برسی منم یادمه عیدی یه نفرو چشمم گرفته بود ولی مغرور بود سر همین غرورش گفتم ی بار بیاد خاستگاری الهی عاشقم شه بگم نه ضایعش کنم .اونم هی بیاد خاستگاری

.بعد اومد نتونستم نه بگم 😌❤️😂🤭

پتانسیل رل زدن داره؟!یا شوهر شدن ؟ ایشالا بهش برسی منم یادمه عیدی یه نفرو چشمم گرفته بود ولی مغرور ...

😂🙌🏻نه فقط شوهر 

فدات عزیزمم فعلا آقاا رفته تو فاز نازز🤦🏻‍♀️♥️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیگه آدم دلش نمیاد دست رد به سینه‌ش بزنی😅😁

😂🙌🏻نه فقط شوهر  فدات عزیزمم فعلا آقاا رفته تو فاز نازز🤦🏻‍♀️♥️ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیگه آدم دلش ن ...

اره ولی همش دعواش میکنم ولی اون خداروشکر بحثو کش نمی‌ده😂

پتانسیل رل زدن داره؟!یا شوهر شدن ؟ ایشالا بهش برسی منم یادمه عیدی یه نفرو چشمم گرفته بود ولی مغرور ...

ان‌شاءالله خوشبخت شید گلم🧡♥️🥰

ان‌شاءالله خوشبخت شید گلم🧡♥️🥰

❤️💛