2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم بعد خدا نفسمه عمرمه دورش بگردم الهی  براش جون میدم همینجور آروم آروم  وقتی بیاد خو ...

😂😂😂😂😂😂

عزیزم😄❤ 

همش منتظر بودم آخرش بگی شوخی بود😐😅

اخه ابنجا همش میگن به شوهراتون زیادی محبت نکنین پررو میشن

البته من مجردم

خوشحالم که تو و همسرت تو مسیر زندگی هم قرار گرفتین و انقد عاشقانه دوسش داری 

عشق بینتون بیش باد

😂😂😂😂😂😂 عزیزم😄❤  همش منتظر بودم آخرش بگی شوخی بود😐😅 اخه ابنجا همش میگن به شوهراتون ز ...

فدات عزیزم 😘❤️جدی بود البته از سمت من تا ببینم خدا چی میخاد 

مردا خداوند اینجوری افریدشون نسبت به مازنا کمتر احساسی رفتار میکنند 

من همش میخام با یه چیز جدید باز باعشق سوپرابزش کنم آخرش یا متوجه نمیشه یا میگه باشه حالا بزار بخوابم😐😐😐😂😂😂😂😂😂

فدات عزیزم 😘❤️جدی بود البته از سمت من تا ببینم خدا چی میخاد  مردا خداوند اینجوری افریدشون نسب ...

عزیزم😄😄 خیلی بامزه بود

ولی من فک کنم میفهمه احساسات تو رو، بلد نیست بهت نشون بده 

عزیزم😄😄 خیلی بامزه بود ولی من فک کنم میفهمه احساسات تو رو، بلد نیست بهت نشون بده 

فدات عزیزم 😍🤩🤩🤩🤩چون از دهنت بر اومد شاید واقعا برام دلتنگی کنه مچکرم مچکرم مچکرم مچکرم مچکرم 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

فدات عزیزم 😘❤️جدی بود البته از سمت من تا ببینم خدا چی میخاد  مردا خداوند اینجوری افریدشون نسب ...

راستش منم مثل تو عشق درونم فوران میکنه😐😂😂 همش دوس دارم کارای متنوع بامحبت بکنم و ابراز احساسات کنم

واقعا ینی همه مردا انقد مثه یخ و بی تفاوت رفتار میکنن؟!

باورش سخته برام ...

اونوقت ادم به چه امیدی ابراز احساسات کنه وقتی طرف هیچ ذوقی نشون نمیده .. درکش برام سخته

راستش منم مثل تو عشق درونم فوران میکنه😐😂😂 همش دوس دارم کارای متنوع بامحبت بکنم و ابراز احساسات کن ...

اخی عزیزه دلم 😍😍😘❤️

مردا بیشتر بارفتارشون نشون میدن همین که میرن سرکار تو این گرونی  تاوسیله ای تو خونه خراب بشه دست بکار میشن نشون دهنده محبتشونه هرچند دوست داریم بازم با زبون بگن 😂

ان شالله خوشبخت وسفید بخت  بشی تموم زندگیت عشقبازی کنی  عزیزم عشق زیباترین احساس دنیاست