2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه یه معجزه ای شد هزینه عمل پدرم به لطف خدا فراهم شد از خزانه غیبش هزاران بار الحمدالله. هزینه ش برای ما بالا بود ولی خداوند نظر کرد این  هفته عمل داره دعا کنید خواهرها، نتیجه عمل سیداحمد خوب باشه و بتونه دوباره راه بره مثل آدم عادی زندگی کنه از این دردی که گرفتارش هست نجات پیدا کنه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

همسرم بعد خدا نفسمه عمرمه دورش بگردم الهی 

براش جون میدم همینجور آروم آروم 

وقتی بیاد خونه جوراباش درمیارم پاهاش ماساژ میدم خستگیش بره دستاش که زیر شدن کرم میزنم قلیون آماده چای تازه به همراه نبات اگه میوه توخونه باشه پوست میگیرم تو بشقاب براش با تخمه تا میاد میشینه پای تلویزیون بعدش هم خوابش می‌بره منم حوصلم سر می‌ره 😐😐😐😐😂ولی بازم حالم خوبه فقط باشه

همسرم بعد خدا نفسمه عمرمه دورش بگردم الهی  براش جون میدم همینجور آروم آروم  وقتی بیاد خو ...

ای خدا.. چه عالم قشنگی داری...  الهی برکت داشته باشه حال خوبت🖤

شاید این همون کارای خوبته که جبران شده برات🖤

پدرم خیلییییییییییییییییی به دیگران کمک می‌کرد تا جاییکه یه فرصت خیلی خوب رو از من گرفت ولی برای آبروی یه فردی که فوت کرده بود هزینه کرد فکر میکنم این لطف خدا نتیجه کمک‌های پدرم به دیگران بوده

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید