2777
2789
عنوان

کسی هست کالری شماری بلد باشه

136 بازدید | 26 پست

کسی هست بلد باشه کالری شماری کنه و بخواد لاغرشه باهم شروع کنیم؟

واقعا بهش نیاز دارم خیلی😭

تنهایی انگیزه ندارم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

نرم افزار کالری شمار نصب کن. مثل بشقاب و کرفس

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلد بودن نداره

زیره

بشقاب

کرفس

یکیشو نصب کن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

کاری نداره، باید ببینی چقدر کالری نیاز داری ولی اصولا زیر ۱۲۰۰ باید بخوری

حالا از صبح تا شب کالری و میشمری هر چی خوردی، غذا شیرین و چرب خذف، تا قبل ۸ شب هم شام خورده بشه همین

پیشنهاد من اینه که رژیم یک ماهه خانم غفاری رو از سایت غفاری دایت بخری و با اون پیش بری . اگر توی یک ماه کم کردی که قطعا کم میکنی ماه بعدشم بخر. فکر کنم یک ماهش ۱۷۰ تومن باشه

من که ۴ کیلو ماه اول کم کردم و الان باز شروع کردم ماه دومشم بگیرم

من اونموقع دوماهه خریدم ۲۱۰ تومن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بلد بودن نداره زیره بشقاب کرفس یکیشو نصب کن

عزیزم خودم بلدم کسیو میخوام ک تو این راه باهام بیاد و ازهم انگیزه بگیریم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
بیاین یه گروه بزنیم با هم شروع کنیم منم انگیزه نیاز دارم

فک کنم فقط شما منظورمو درست متوجه شدی

منظور من این بود ک کسی ک کالری شماری بلده بیاد باهم شروع کنیم و ازهم انگیزه بگیریم 

همه اومدن نوشتن کاری نداره که😂😂😂

عزیزم خودم بلدم کسیو میخوام ک تو این راه باهام بیاد و ازهم انگیزه بگیریم

اول بگو چند کیلویی

من خودم هستم 

ولی روم سیاه خیلی چاقم 😓

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
فک کنم فقط شما منظورمو درست متوجه شدی منظور من این بود ک کسی ک کالری شماری بلده بیاد باهم شروع کنیم ...

😁😁 من هستم

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
کاری نداره، باید ببینی چقدر کالری نیاز داری ولی اصولا زیر ۱۲۰۰ باید بخوری حالا از صبح تا شب کالری و ...

عزیزم بلدم کالری شماریو

منظور من این بود کسی ک بلده بیاد باهم شروع کنیم و ازهم انگیزه بگیریم واسه لاغرشدن

اول بگو چند کیلویی من خودم هستم  ولی روم سیاه خیلی چاقم 😓

من ۶۳