2777
2789
عنوان

کسی هست کالری شماری بلد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 26 پست
من ۶۳

خدافظ😐

تو الان رویای منی😍

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۶۳

گلم من خودم گروهمو بستم اما اگه گروهی میخوای کم کنی و زیر نظر میخوای کاهش داشته باشی برو تو گروه مانکنهای زیبا ،سرگروه گلش هم سمیراس مطمئنا کاهشت عالی پیش میره باهاشون

@خزان_نارنجی    

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
گلم من خودم گروهمو بستم اما اگه گروهی میخوای کم کنی و زیر نظر میخوای کاهش داشته باشی برو تو گروه مان ...

من خواستم پیام بدم اما همه تایپیک هاتون قفل بود تورو خدا منم قبول کنید همه قوانین تایپیک هم بلدم قبلا رژیم گرفتم اما بعد زایمانم برگشت

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
من خواستم پیام بدم اما همه تایپیک هاتون قفل بود تورو خدا منم قبول کنید همه قوانین تایپیک هم بلدم قبل ...

سلام خانومی .بفرستمت تو گروه مانکنهای زیبا؟

من خواستم پیام بدم اما همه تایپیک هاتون قفل بود تورو خدا منم قبول کنید همه قوانین تایپیک هم بلدم قبل ...

کارشون خیلی عالیه عزیزم ،ما هم ایتا گروه داریم اما باقی سرگروه ها اجازه نمیدن غیر بچه های بامداد خمار کسی تو گروه باشه

سلام خانومی .بفرستمت تو گروه مانکنهای زیبا؟

بچه کوچیک دارم اگه تو گروه ایتا بذارین راحت ترم تا سایت 

سایت سختمه بیاک‌

لطفااااااا🥺

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
کارشون خیلی عالیه عزیزم ،ما هم ایتا گروه داریم اما باقی سرگروه ها اجازه نمیدن غیر بچه های بامداد خما ...

منم عضو گروه بودم قبل زایمانم🥺

بچه کوچیک دارم اگه تو گروه ایتا بذارین راحت ترم تا سایت  سایت سختمه بیاک‌ لطفااااااا🥺

بزار صحبت کنم باهاشون اگه قبول کردن درخواست دوستیت رو قبول میکنم ،شمارتو بفرست تا عضوت کنم

باشه خانومی خبرش رو بهت میدم

باشه عزیزم خیلی ممنون

اخه باایتا خیلی راحت ترم چون بچم کوچیکه قول میدم عضو خیلی خوبی باشم🙏🏻🙏🏻🥺🥺

https://rubika.ir/joing/EGFAAGGG0NKYUJETZJWKKREWJDWZRMLE

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚