2777
2789
عنوان

بچه ها تاریخ تولد نی نی من خودش دقیق میفتاد ۲،۲،۲

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 39 پست

دیر نشه .منم خواستم شنبه باشه که شوهرم کنارم باشه ۵ شنبه حالم بد شد رفتم اتاق همل 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا واسه ی تاریخ بیخود جون خودت و بچتو ب خطر ننداز

حرفم باشما نیستا ولی اتقدددد بدددم‌میاد ازین مادرایی ک بخاطره ی تاریخ پیس جون بچه رو ب خطر میندازن ک چیش بشه اخه فرداپس فردا شناسنامشو بزنن ب پیشونیش ک همه بفهمن چقد رنده😄

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بله.تازه احتمال داره برا بچه های متولد چند روز قبل و بعدش شناسنامه رو برا همون تاریخ رند بدن.مثل پارسال بود کی بود یه تاریخ رند بود اینکارو کردن

بعوم مدال نمیدن که خواهر الان دختر عموی من ۸/۸/۸۸ .چه خیری داشته براش

اره بابا واسه ی تاریخ بیخود جون خودت و بچتو ب خطر ننداز حرفم باشما نیستا ولی اتقدددد بدددم‌میاد ازی ...

میدونی من امکان نداشت که چند هفته اینور اونور کنم به خاطر تاریخ

طفلک بچه م تاریخش با سونوگرافی دقیقا ۲،۲،۲ میشد 😅

نه زودتر  انداخت ۲۹ فروردین  خودمم فروردینی ام

خدا رو شکر فکر کردم خواسنی بمونی بعد مرخصی .خوب کردی گلم .اختباری ؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
عزیزم زودتر ب دنیا بیاره ک خطرناک تره

ن گفتم حرفم با این خانم نیس کلی گفتم بعضیا هستن یا زودتر زایمان میکنن یا دیرتر فقطم بخاطره تاریخ

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️