2777
2789
عنوان

بچه ها تاریخ تولد نی نی من خودش دقیق میفتاد ۲،۲،۲

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 39 پست

پسر من ۸.۸ .۹۸ نیومد و چند روز زودتر اومد

دخترم ۴. ۴. ۱۴۰۰ نیومد و چند روز دیرتر اومد

الحمدلله هردو سالم و باهوش و فوق العاده عزیز

تاریخ تولد رند چیکار میخواد برا بچه هامون بکنه

عیب نداره عزیزم

صحیح و سالم در آغوش بگیریش

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من امکان نداشت که چند هفته اینور اونور کنم به خاطر تاریخ طفلک بچه م تاریخش با سونوگرافی دقیق ...

ازمنم۲/۲افتاده 

میگی زایمان میکنن برم بیمارستان؟قبلی سزارین بودم اینم سزارین میشم😶

میدونی من امکان نداشت که چند هفته اینور اونور کنم به خاطر تاریخ طفلک بچه م تاریخش با سونوگرافی دقیق ...

ایییی جااااانم خدا حفظش کنه و صحیح و سلامت بدنیا بیاد و فقط بووووش کن جای من اخ🤤🤤

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه رو زودتر به دنیا بیاری بخاطر اینکه دکتر میخواد بره مسافرت ؟ به نظرم دکترتو عوض کنی و سر وقتش دنیا بیاری هم اتفاق خاصی نمیفته من تاریخ برام مهم نیست ولی اگه ذهنتو داره قلقلک میده این کار رو بکنی هم مشکلی نیست از نظرم دکتری که معرفی می‌کنه رو بررسی کن سرچ کن ببین چطوره و برو پیشش من خودم هفته ۳۷ دکترم رو عوض کردم چون دکتر خودم بیمارستانش رو عوض کرد و دیگه با بیمارستانی که میخواستم زایمان کنم قرار داد نداشت 

بچه رو زودتر به دنیا بیاری بخاطر اینکه دکتر میخواد بره مسافرت ؟ به نظرم دکترتو عوض کنی و سر وقتش دنی ...

متاسفانه من شهرستانم اینجا دکتر که عمل کنه نیست باید برم مرکز استان اونم راه سختمه 

اینبار که رفتم اینطوری گفت بهم دیگه قبول کردم و برگشتم

متاسفانه من شهرستانم اینجا دکتر که عمل کنه نیست باید برم مرکز استان اونم راه سختمه  اینبار که ...

هر طور که خودت راحتی انجام بده اگه قرار باشه روز زایمان همش فکر منفی کنی یا بعدا بگی اگه دکتر خودم بود فلان نمیشد بهمان نمیشد ولش کن تاریخو ، به خاطر تاریخ سختی نده به خودت برو ان شاالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی