الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه رو زودتر به دنیا بیاری بخاطر اینکه دکتر میخواد بره مسافرت ؟ به نظرم دکترتو عوض کنی و سر وقتش دنیا بیاری هم اتفاق خاصی نمیفته من تاریخ برام مهم نیست ولی اگه ذهنتو داره قلقلک میده این کار رو بکنی هم مشکلی نیست از نظرم دکتری که معرفی میکنه رو بررسی کن سرچ کن ببین چطوره و برو پیشش من خودم هفته ۳۷ دکترم رو عوض کردم چون دکتر خودم بیمارستانش رو عوض کرد و دیگه با بیمارستانی که میخواستم زایمان کنم قرار داد نداشت
متاسفانه من شهرستانم اینجا دکتر که عمل کنه نیست باید برم مرکز استان اونم راه سختمه اینبار که ...
هر طور که خودت راحتی انجام بده اگه قرار باشه روز زایمان همش فکر منفی کنی یا بعدا بگی اگه دکتر خودم بود فلان نمیشد بهمان نمیشد ولش کن تاریخو ، به خاطر تاریخ سختی نده به خودت برو ان شاالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی