2777
2789
عنوان

انگار بیبی چکم تا ابد قرار نیست مثبت شه 😢😞

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 47 پست

عزیزم همه ادما مشکلات ریزو درشت دارن همهه خداروشکر کن که مشکل تواینه نمیگم مشکل کمیه اما خودت میگی دکتر گفته شرایط هر دوتون خوبه پس جای نگرانی نیس مطمئن باش بالاخره میشه ولی بهش فکرنکن

😭😭😭عزیزم باهات همدردم ولی انشالله خدا ب حق این ماه عزیز دامن هممون سبز میکنه 14روز عقب انداختمه بی بی زدم روز دوم بعد تاریخم منفی بودم دوسه روز سینم درد گرفته میخوام پریود بشم ولی انشالله خدا خودش بهمون یه نیم نگاه میندازه

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چی بگم 

نمیدونم چرا خدا اینجوری می‌کنه 

به اونی که نمی‌خواد میده اونوقت کسی که التماسش می‌کنه نمی‌ده 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

میدونی مشکل کجاس هر چی که از ذهنت بگزره و به زبون بیاری و بهش اعتقاد داشته باشی همون میشه مشکل اول ذهنیت خودته ی بار که از قبل خدارو شکر کنی واسه اینکه ایندفعه دیگه مطمعنم مثبته بگی خدایا من بهت ایمان دارم که دلمو نمیشکنی اینطوری نمیشه 

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد💚🍃

تا وقتی ک اینقدر بی صبرانه منتظری نمیشه...

میدونم سخته ولی بزن ب در بیخیالی اون وقت ک میبینی چ قدر زود باردار میشی...

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

خب میگی استرس ندارم ولی ذهنت مدام درگیره. اینم ی جور استرس و فشارها دیگه. میدونم چشم انتظاری سخته ولی ی مدت 3ماهه مثلا اصلا نخواه که باردار بشی حتی سعی کن یکی دوهفته ای رابطه نداشته باشی مسافرت برو کتاب بخون مهمونی بده کلا ذهنتو. دور کن. انشالله به زودی زود دامنت سبز میشه

امید بخدا حامله میشی ازته دل دعات میکنم  ناامید نشو ما دور وریامون اکثرن بعد ۹سال واینا باردار ...

من یکی از دوستای مامانم بعد ۲۷ سال بچه دار شدن خدا کسیو نا امید نمی کنه

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد💚🍃

منم مثل شمام سالمیم منو شوهرم ولی حامله نمیشم 🥺

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️

داره نزدیک یک سال میشه... البته اوایل اقدام جدی نداشتیم ولی از وقتی رفتم دکتر داریم جدی اقدام میکنیم.

میدونم خیلیا دیرتر باردار شدن و مدت ها منتظر بودن ولی بهرحال انتظار سخته دیگه

اخه دیگه حداقل یه هاله ریز نباید مینداخت؟ منفیه منفی؟ 

زود بوده عزیزم

انشاالله که پریود نشی و باردار باشی

اگه پریود نشدی سه رو که از موعدت گذشت صبح ناشتا اولین ادرارت بی بی بزن...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...